"DEJA VU"! Grobari će biti ODUŠEVLJENI kada vide ko STIŽE u Humsku!


IZVOR: Republika - 21.02.2023 | 09:19


Da li će se istorija stvarno ponoviti ostaje da se vidi.

Foto: Starsport
"DEJA VU"! Grobari će biti ODUŠEVLJENI kada vide ko STIŽE u Humsku!

Fudbaleri Partizana u četvrtak od 18.45 igraju revanš meč prve runde nokaut faze Lige konferencija protiv ekipe Šerifa.

Crno-beli su slavili sa 1:0 u Moldaviji golom Rikarda Gomeša u finišu prvog poluvremena, te su u Humsku doneli prednost koja može da raduje.

Sada je poznato ko će deliti pravdu na utakmici u Beogradu. Švedski sudija Andreas Ekberg izabran je za glavnog sudiju, a njegovi pomoćnici biće Mehmet Kulum i Markus Lundgren Klite kao mahači, te Fredrik Klite kao četvrti sudija. U VAR sobi sedeće Kristofer Kavano i Danijel Ričard Kuk, obojica iz Engleske.

Ovo će biti svojevrsni "deja vu" u Humskoj pošto je Ekberg sudio Partizanu i prošle godine u istoj fazi Lige konferencija kada su crno-beli savladali Spartu u gostima rezultatom 1:0.

Nema sumnje da ovaj podatak može da raduje navijače Partizana, a Šveđanin je ostao u sjajnom sećanju i pristalicama Vojvodine jer je sudio čuvenu utakmicu u kojoj su novosađani savladali Sampdoriju sa 4:0. 

Andreas Ekberg je ove sezone sudio već jedna meč Šerifu, u to onaj protiv Pjunika u kvalifikacijama za Ligu Evrope kada su moldavci prošli na penale. Takođe, bio je na dva meča Lige šampiona, dok je prošle godine u okviru Lige nacija vodio susret između Crne Gore i Rumunije (2:0).

BONUS VIDEO