ROBIJAŠ PRED KAMERAMA OPLEO PO ALVEŠU: Brazilac je povlašćen u zatvoru, živi kao u hotelu (VIDEO)


IZVOR: Republika - 06.02.2023 | 20:05


Brazilski mediji su nekako uspeli da popričaju sa jednim zatvorenikom, koji svoju kaznu služi zatvoru "Brians 2", gde je smešten i slavni fudbaler.

Foto: Twitter/Printscreen/ESPN
ROBIJAŠ PRED KAMERAMA OPLEO PO ALVEŠU: Brazilac je povlašćen u zatvoru, živi kao u hotelu (VIDEO)

Čuveni fudbaler Dani Alveš prolazi kroz težak period u životu, pošto je trenutno u zatvoru zbog optužbe za silovanje. Najtrofejnijeg igrača u istoriji jedna žena optužila je da ju je napao u noćnom klubu u Barseloni 30. decembra prošle godine. Sudija je odlučio da mu za sada neće biti dozvoljeno da plati kauciju, pa će do kraja suđenja najverovatnije biti iza rešetaka.

Foto: Tanjug/AP

Dani Alveš

 

Brazilski mediji su nekako uspeli da popričaju sa jednim zatvorenikom, koji svoju kaznu služi zatvoru "Brians 2", gde je smešten i Dani Alveš.

- Ne bih mogao da kažem da li Dani Alveš komunicira sa ostalim zatvorenicima, ali za sada znam da je odvojen jer je u pitanju ekskluzivni slučaj. Pošto je on poznati sportista... Koliko sam čuo, sada ima posetu. Danija prate četiri službenika, koji ga prate i drže po strani. Sam je. Ne bih znao da kažem da li je favorizovan u odnosu na druge zatvorenike, ali iz onoga što sam čuo ovde na kapiji, da - otkrio je zatvorenik koji je želeo da ostane anoniman.

 

 

BONUS VIDEO