LIVERPUL PONIŽEN: "Redsi" postali topovsko meso u Premijer ligi (VIDEO)


IZVOR: Republika - 14.01.2023 | 17:57


Četa Jirgena Klopa nastavila da tone na tabeli.

Foto: Tanjug/AP
LIVERPUL PONIŽEN: "Redsi" postali topovsko meso u Premijer ligi (VIDEO)

Fudbaleri Liverpula i dalje su bez pobede u 2023. godini, pošto su posle poraza od Brentforda i remija sa Vulverhemptonom sada ubedljivo izgubili od Brajtona u gostima, rezultatom 3:0.

Posle prvog poluvremena u kom nije bilo golova, domaći tim je preko Solija Marča poveo u 47. minutu, a isti igrač je već u 53. duplirao prednost Brajtona.

Konačan rezultat postavio je Dani Velbek pogotkom u 82. minutu susreta.

U istom terminu su odigrane još tri utakmice 20. kola Premijer lige.

Notingem Forest je kod kuće savladao Lester sa 2:0, a oba pogotka je u drugom poluvremenu postigao Brenan Džonson.

Pobedu na svom terenu je ostvario i Vulverhempton koji je minimalnim rezultatom srušio Vest Hem, a pobedonosni gol dao je Danijel Podense u 48. minutu.

Jedini gost koji je osvojio tri boda bio je Sautempton. "Sveci" su na Gudisonu pojeli "karamele", pošto su slavili sa 2:1. Everton je preko Amadua Onane poveo u 39. minutu, ali je Džejms Vord-Praus sa dva gola u drugom delu, u 46. i 78. minutu, doneo preokret i pobedu svom timu. (function (el) { window.addEventListener("message", (event) => { if (event.origin.startsWith("https://www.sofascore")) { if (el.id === event.data.id) { el.style.height = event.data.height + "px"; } } }); })(document.getElementById("sofa-standings-embed-1-41886"));

Standings provided by Sofascore

***

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO