APEL NAVIJAČIMA: Pred duel sa Trabzonsporom javnosti se obratio i klub sa Marakane - evo šta su imali da poruče! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 25.10.2022 | 13:41


Aktuelnog srpskog šampiona očekuje najvažniji susret ove jeseni.

Foto: Youtube.com/FK Crvena zvezda/printscreen
APEL NAVIJAČIMA: Pred duel sa Trabzonsporom javnosti se obratio i klub sa Marakane - evo šta su imali da poruče! (VIDEO)

U četvrtak 27. oktobra sa početkom od 21 čas fudbalere Crvene zvezde očekuje susret protiv turskog Trabzonspora u okviru 5. kola "grupe H" UEFA Lige Evrope.

Pred pulenima trenera Miloša Milojevića je meč u kojem je trijumf neophodan kako bi crveno-beli i narednog proleća imali evropske obaveze.

Očekuje se da će tribine stadiona "Rajko Mitić" biti ispunjene do poslednjeg mesta, a navijači kluba sa beogradske "Marakane" već su uputile poziv svim Delijama da u četvrtak budu na stadionu i pomognu svojim ljubimcima u ostvarenju zacrtanog cilja.

Danas je poziv navijačima uputio i Fudbalski klub Crvena zvezda.

Marketin kluba je promovisao spot u kojem članovi mlađih klupskih kategorija pozivaju Beograđane da krenu put Topčiderskog brda.

 

 

Treba napomenuti da su fudbaleri Crvene zvezde u dosada odigrana četiri meča grupne faze ostvarili samo jedan trijumf, a za prolaz u narednu fazu takmičenja neophodne su pobede u dva preostala meča protiv Trabzonspora u Beogradu i Monaka na gostujućem terenu naredne nedelje.

  (function (el) { window.addEventListener("message", (event) => { if (event.origin.startsWith("https://www.sofascore")) { if (el.id === event.data.id) { el.style.height = event.data.height + "px"; } } }); })(document.getElementById("sofa-standings-embed-10917-44509"));

Standings provided by Sofascore

 

 

BONUS VIDEO: