ŠTA SU MU ONI ZGREŠILI? Nemcu nisu krivi "Grobari", već igrači Partizana - BRUTALNE OPTUŽBE posle poraza Kelna u Humskoj!


IZVOR: Republika - 14.10.2022 | 14:51


Ko gubi ima pravo da se ljuti...

Foto: Starsport
ŠTA SU MU ONI ZGREŠILI? Nemcu nisu krivi "Grobari", već igrači Partizana - BRUTALNE OPTUŽBE posle poraza Kelna u Humskoj!

Timo Hibers, direktan krivac za vodeći gol Partizana protiv Kelna, optužio je crno-bele da nisu "želeli da igraju fudbal", već da su se fokusirali samo na "opstrukciju igre".

Hibers je najpre opisao momenat kada je pogrešio, a poklon je oberučke iskoristio Fuseni Dijabate, postigavši prvi od dva pogotka "Parnog valjka".

Ja sam kriv. Dobro sam primio loptu, ali drugi kontakt s njom je bio loš. Opet smo upali u minus zbog individualne greške - rekao je Hibers, koji se potom okrenuo kritikama domaćina.

Partizan jedva da je želeo da igra. Bila je baš velika gužva na Partizanovoj polovini terena, branio se sa desetoricom. Ne želim da potenciram prekide utakmice, ako odete u Srbiju svesni ste da tako nešto može da se desi.

As Bundesligaša je nastavio u istom tonu.

Znatno gore je što smo bili paralizovani, tokom drugog poluvremena lopta je u igri bila otprilike 15 sekundi. Primili smo početkom drugog dela još jedan gol, pa je usledila pauza zbog povrede igrača, a to nije sportski duh kome težim. To nas je više omelo nego prekidi - zaključio je Hibers.

Podsetimo da je Partizan posle četiri kola grupne faze sakupio čak osam bodova i nalazi se na korak od plasmana u nokaut fazu Lige konferencija..

BONUS VIDEO