GOTOVO BEZ SRBA! Nezapamćen broj stranaca na 168. Večitom derbiju!


IZVOR: Republika - 29.08.2022 | 17:55


U sredu od 20 časova u Humskoj na programu je 168. Večiti derbi, a ovoga puta u protokolu će se naći nezapamćeno veliki broj stranaca.

Foto: Starsport
GOTOVO BEZ SRBA! Nezapamćen broj stranaca na 168. Večitom derbiju!

Naime, postoji mogućnost da se među starterima i na klupi crno i crveno-belih nađe čak 18 igrača van Srbije, odnosno onih koji imaju dvojni pasoš. Crvena zvezda prednjači sa desetoricom, a poslednji u nizu je napadač Kalifa Kulibali, međutim upitno je da li će on konkurisati za duel na popularnom JNA.

Pored njega, u protokolu aktuelnog prvaka Srbije trebalo bi da se nađu Borjan, Dragović, Azarovi, Ben, Kanga, Kangva, Ohi, Sanogo i Mustafa. 

Sa druge strane, Partizan u svojim redovima ima osam stranaca, a trener Gordan Petrić može da računa na Vujačića, Saničanina, Traorea, Natha, Andradea, Dijabatea, Meniga i Rikarda.

Veliki broj pomenutih fudbalera naći će se u startnoj postavi, a stratezi će ograničenje od ćetiri "zaobići" zahvaljujući činjenici da su mnogi od njih u međuvrmenu dobili srpske papire.

Takođe, sačinili smo idealnih 11 iz redova oba Večita rivala, a kako bi izgledao "inostrani drim tim" možete pogledatti u nastavku.

Tim stranaca Večitih (3-5-2):

Borjan - Saničanin, Dragović, Vujačić - Kanga, Natho, Bukari, Ivanić, Dijabate - Rikardo, Ohi.

Bilo kako bilo, ovo će biti rekordan Večiti derbi po broju stranih asova, a da li su baš svi oni neophodni i prave razliku, procenite sami...

BONUS VIDEO