ZVEZDA PREDSTAVILA REPREZENTATIVCA MALIJA: Kulibali potpisao jednogodišnji ugovor sa crveno-belima!

Autor: Tanjug

Sport

29.08.2022

16:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šampion Srbije ima novog napadača.

ZVEZDA PREDSTAVILA REPREZENTATIVCA MALIJA: Kulibali potpisao jednogodišnji ugovor sa crveno-belima!

Foto: FK Crvena zvezda

Kalifa Kulibali na predstavljanju u Crvenoj zvezdi

Fudbalski reprezentativac Malija Kalifa Kulibali potpisao je ugovor do kraja sezone sa Crvenom zvezdom, saopštio je beogradski klub.

U saopštenju se navodi da u ugovoru postoji klauzula o produžetku ugovora na još jednu sezonu.

Reprezentativac Malija će u Crvenoj zvezdi nositi dres sa brojem 70, a u beogradskom klubu trebalo bi da zameni Milana Pavkova, koji je nastavio karijeru u Saudijskoj Arabiji.

- Drago mi je što sam ovde. Zvezda i Beograd su veoma interesantni za mene. Poznajem Bukarija, igrali smo zajedno prošle sezone, i zadovoljstvo mi je što ću nastupati za klub sa takvom tradicijom i istorijom. Biće mi zadovoljstvo da doprinesem Zvezdi ove sezone, a cilj nam je da osvojimo prvenstvo i stignemo što dalje u Ligi Evrope - rekao je Kulibali za zvanični sajt Crvene zvezde.

On je priznao da je pratio igre Crvene zvezde.

- Gledao sam Zvezdu pre dolaska, izuzetno zanimljiva ekipa. Pratio sam klub i na instagramu, tako da sam dobro upoznat sa svim dešavanjima. Pričao sam i sa Osmanom Bukarijem, kao što rekoh, imao je samo najlepše reči o klubu i doprineo mojoj odluci da dođem u Zvezdu. Znam i da su ljudi izuzetno vezani za Zvezdu, te da klub ima ogromnu armiju navijača. Zaista, samo najlepše reči sam čuo o klubu i jedva čekam da uložim svoj maksimum kako bi ostvarili ciljeve - dodao je on.

Kulibali je zahvalio navijačima Crvene zvezde na podršci.

- Hvala navijačima na rečima podrške na instagramu. Daću svoj maksimum da ostvarimo što više pobeda i da se radujemo novim uspesima - rekao je Kulibali.

Kulibaliju je na dolasku čestitao i predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović.

- I u ovoj sezoni je najznačajnije osvajanje šampionske titule. To nam je cilj i mislim da imamo sve preduslove kako bismo ga ostvarili. Jačanjem na poziciji napadača, samo radimo na tome da odgovorimo zahtevima koji nas čekaju. Sportski sektor je procenio i verujemo da će igrač ovih kvaliteta biti doprinos Zvezdinoj igri kojoj težimo. Čekaju nas velike utakmice, u Zvezdi je svaka takva - rekao je Mijailović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading