PAO DVOSTRUKI ŠAMPION EVROPE: Kejn dao dva gola i promašio penal, Totenhem nastavio sa pobedama!


IZVOR: Republika - 28.08.2022 | 17:39


Pevci nastavili sa dobrim partijama.

Foto: Tanjug/AP
PAO DVOSTRUKI ŠAMPION EVROPE: Kejn dao dva gola i promašio penal, Totenhem nastavio sa pobedama!

Fudbaleri Totenhema savladali su Notingem Forest u gostima sa 2:0 u okviru 4. kola Premijer lige.

Sparsi ni posle četiri odigrane utakmice ne znaju za poraz i imaju deset osvojenih bodova, sa druge strane, dvostruki šampion Evrope ima četiri osvojena boda i nalazi se na sredini tabele.

Totenhem je poveo brzo i lako preko Harija Kejna u 5. minutu nakon asistencije Dejana Kuluševskog. U nastavku poluvremena Konteov tim pretio je iz kontra napada, dok su Šumari sve vreme napadali ga golu rivala.

Imao je domaćin nekoliko dobrih šansi, ali do gola nije mogao.

U nastavku je Totenhem podigao nivo igre, a do novog gola mogao je u 56. minutu. Kuk je igrao rukom, a Kejn dobio priliku sa bele tačke. Ipak, Henderson mu je zaustavio udarac, pa je ostalo 1:0.

Nastavila se borba dva tima, bilo je opasnih napada na obe strane, a onda je rezervista Rišarlison sjajno pronašao Kejna kome nije bilo teško da glavom sprovede loptu u mrežu za konačnih 2:0.

(function (el) { window.addEventListener("message", (event) => { if (event.origin.startsWith("https://www.sofascore")) { if (el.id === event.data.id) { el.style.height = event.data.height + "px"; } } }); })(document.getElementById("sofa-standings-embed-1-41886"));

Standings provided by SofaScore LiveScore

BONUS VIDEO: