POZIV ZVEZDE ČAST! Miloš Milojević, novi trener crveno-belih: Znam da je teško, ali da ne verujem u ekipu, ne bih sedeo ovde (FOTO GALERIJA)


IZVOR: Republika - 27.08.2022 | 11:22


Mladi stručnjak govorio o ambicijama na klupi kluba sa Marakane, nedostacima u ekipi, saradnicima i pojačanjima.

Foto: Starsport
POZIV ZVEZDE ČAST! Miloš Milojević, novi trener crveno-belih: Znam da je teško, ali da ne verujem u ekipu, ne bih sedeo ovde (FOTO GALERIJA)

Na Marakani je predstavljen novi trener Crvene zvezde Miloš Milojević (39) koji se prvi put obratio javnosti kao šef stručnog štaba crveno-belih.

- Dejan Stanković je uradio tri velike stvari za mene. Doveo me je ovde i predstavio javnosti na Balkanu, shvatio je moju želju da budem samostalni trener i pomogao je upravi da mi ukaže poverenje. Za mene je poziv Zvezde bio čast. Trenutak ne mogu da biram, znam da je teško, ali znam kako treba da preuzmemo odgovornost. Mi smo hteli da budemo u Ligi šampiona, pa ne smemo da odstupimo jer grupa u Ligi Evrope liči na to. Ništa u životu nisam postigao lako, pa ne očekujem da će sada biti lako. Da ne verujem u ekipu ne bih sada sedeo ovde - rekao je Milojević u prvoj izjavi. POGLEDAJ GALERIJU

Govorio je mladi strateg o nedostacima u ekipi, kao i o saradnicima.

- Što se tiče nedostataka, ja bih to interno sa grupom kako ne bih ofirao ekipu javnost. Što se tiče pomoćnika, radimo... Imamo neka dva imena, Milijaš ostaje u stručnom štabu. Tražimo prvog pomoćnika, trenera za fizičku spremu i trenera golmana. Potrebni su nam ljudi koji shvataju obaveze rada u Crvenoj zvezdi - istakao je Miloš.

Foto: FK Crvena zvezda

Nenad Milijaš i Miloš Milojević

Za kraj, dobio je pitanje o pojačanjima i statusu Ohija.

- Sa pojačanjima moram da sačekam, bio sam fokusiran na Javor. ne volim da donosim odluke u panici i brzini. Igračkim kadrom sam prezadovoljan, ali uvek postoji prostor za napredak. Igrači moraju da shvate da je svaki novi početak težak i da moraju da mi pokaže da žele da igraju. Sa sportskim sektorom ću sve ostalo usaglasiti. Ohi je naš napadač i dok je tu, ja računam na njega. Ako stigne ponuda koju klub ne može da odbije... - zaključio je novi trener Crvene zvezde.

BONUS VIDEO