PARTIZAN PROTIV KIPRANA NASTUPIO U FANTOMSKIM DRESOVIMA: Nedavno su promovisali novu opremu, sada kreću teorije zavere posle skidanja pred jugom (FOTO GALERIJA)


IZVOR: Republika - 12.08.2022 | 06:07


Pokušaj srpskog vicešampiona da se domogne grupne faze drugog po kvalitetu evropskog takmičenja, neslavno je okončan.

Foto: Starsport
PARTIZAN PROTIV KIPRANA NASTUPIO U FANTOMSKIM DRESOVIMA: Nedavno su promovisali novu opremu, sada kreću teorije zavere posle skidanja pred jugom (FOTO GALERIJA)

U uzavreloj atmosferi stadiona u Humskoj, fudbaleri Partizana su u revanš susretu trećeg kola UEFA Lige Evrope odigrali samo 2:2 sa ekipom AEK-a iz Larnake i s obzirom da je kiparska ekipa na svom terenu pre sedam dana slavila rezultatom 2:1, nastavlja svoje učešće u ovom takmičenju.

Crno-belima ostaje uteha da ovosezonsko evropsko putešestvije nije okončano. Tim iz Humske seli se u Ligu konferencija u kojem je prethodne sezone stigao do osmine finala, a na putu plasmana u grupnu fazu najmlađeg evropskog klupskog takmičenja stoji im malteški Hamrun Spartans koji je priredio ne malu senzaciju eliminisavši ekipu Levskog u bugarskoj prestonici nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca.

Potpuno je jasno da su tokom sinoćne utakmice svi prisutni na stadionu, ali i oni koji su meč posmatrali putem malih ekrana bili usmereni na sam rezultat i događanja na zelenom tepihu, ali očigledno je jedna "sitnica" mnogima promakla.

Naime, pre tri nedelje, na stadionu FK Partizan u Humskoj ulici obavljena je promocija nove tri garniture opreme u kojoj bi igrači crno-belih trebali da nastupaju u aktuelnoj 2022/23. Navedeni dresovi su najavljeni čak i kao najlepši u istoriji ovog kluba, pa apsolutno začuđuje da su igrači Partizana na duel sa AEK-om istrčali u opremi koja se koristila prethodne sezone. POGLEDAJ GALERIJU

 

Neretko se događa da klub u nedostatku nekih realnijih sportskih planova pribegne sujeti i nastupi u opremi koja im je možda nekada donela izvesni rezultat, ali mora se napomenuti da klubu iz Humske dresovi u kojima je sinoć nastupio, u bliskoj prošlosti "nisu doneli ništa dobro". Trofejni muzej crno-belih već tri sezone nije "obogaćen" niti jednim peharom, pa se samim tim ova opcija isključuje. POGLEDAJ GALERIJU

Postavlja se pitanje da li je i oprema u kojoj su crno-beli sinoć nastupili neka "četvrta" garnitura, koja na samoj promociji polovinom jula meseca nije ni prikazana javnosti. I u slučaju da navedeno jeste tačno, postavlja se pitanje ko uopšte na domaćem terenu nastupa u opremi koja je predviđena da se iskoristi ne više od jednom, do dva puta u sezoni.

Teoretičari zavera već imaju razrađenu verziju po kojoj se "znalo" da će da padne "skidanje" na atletskoj stazi ukoliko se Kiprani ne budu prošli, pa je želja u klubu da se jedna garnitura nove opreme ipak spasi.

Šta je po sredi, ostaje nam da saznamo u narednim danima, a možda se i klupski čelnici oglase povodom navedenog, kada već po drugim pitanjima "mudro" ćute.

BONUS VIDEO: