NEPOBEDIV! Mihajlović prvi put vodio Bolonju posle povratka LEUKEMIJE, a potom govorio o svom ZDRAVLJU (VIDEO/FOTO)


IZVOR: Republika - 09.08.2022 | 09:38


Siniša ispunio obećanje da će sedeti na klupi ekipe u prvom susretu u novoj sezoni, a njegovi izabranici pobedili Kozencu 1:0 u Kupu Italije.

Foto: Tanjug/AP
NEPOBEDIV! Mihajlović prvi put vodio Bolonju posle povratka LEUKEMIJE, a potom govorio o svom ZDRAVLJU (VIDEO/FOTO)

Fudbaleri Bolonje u ponedeljak su pobedili Kozencu (1:0) u Kupu Italije i to je bila prva utakmica da je domaćina sa klupe vodio trener Siniša Mihajlović, nakon što mu je ponovo dijagnostifikovana leukemija.

Legendarni defanzivac, osvajač evropske i svetske titule sa Crvenom zvezdom bio je prethodnih nekoliko nedelja u bolnici, a ispunio je obećanje da će voditi ekipu u prvom susretu u novoj sezoni.

- Dobro sam sada. Popravljam se iz dana u dan. Toliko volim ovaj posao da zaboravim na sve kad sam pored terena - izjavio je Mihajlović, a preneo Sportmedijaset.

 

 

Govorio je bivši selektor našeg nacionalnog tima o Marku Arnautoviću (33), svom napadaču i najboljem igraču koji se nalazi na radaru Mančester junajteda.

- Marko i ja često pričamo. Imamo poseban odnos i medjusobno poštovanje. Ne znam da li ide ili ostaje, nije na meni da o tome odlučujem. Nadam se da će ostati jer nije ga lako zameniti, ali ako ode, biću srećan zbog njega - zaključio je Siniša.

Foto: Tanjug/AP

Marko Arnautović (levo)

Podsetimo, mediji na Apeninima preneli su informaciju da je Bolonja odbila prvu ponudu englskog velikana od 8.500.000 evra za reprezentativca Austrije srpskog porekla.

BONUS VIDEO