OSVOJI ZVEZDIN DRES: Eraković poslao MOĆNU poruku "Delijama" pred početak kvalifikacija za Ligu šampiona!


IZVOR: Republika - 28.07.2022 | 09:00


Podgreva se atmosfera pred start prvaka Srbije u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Foto: Starsport
OSVOJI ZVEZDIN DRES: Eraković poslao MOĆNU poruku "Delijama" pred početak kvalifikacija za Ligu šampiona!

U 3. kolu kvalifikacija za elitno takmičenje Crvena zvezda će u sredu 3. avgusta sa početkom od 20 časova i 45 minuta, ugostiti jermenskog prvaka, ekipu Pjunika na stadionu "Rajko Mitić".

Naši čitaoci će imati priliku da osvoje dres Crvene zvezde u okviru akcije koju su pokrenuli navijači aktuelnog šampiona države. Sve sa ciljem da se na prvu utakmicu dođe u Zvezdinim dresovima, a da se akcija u potpunosti isprati i ispoštuje, poziva mladi Strahinja Eraković.

- Želimo da ovo bude avgust za pamćenje. Čeka nas mnogo izazova, što prvenstvenih, što u Evropi, ali osećamo se odlično i spremni smo za sve što nas čeka. Iako sam mlad, osećam se iskusno, dugo sam uz ekipu, svi smo uigrani i smatram da je realno da eliminišemo sve prepeke i da se "mušema" zatrese na Marakani ponovo. Ideja da na evropsku premijeru svi dođu u Zvezdinim dresovima je odlična, i nadam se da će tako navijači ispuniti tribine stadiona - istakao je mladi Eraković.

Foto: fkcrvenazvezda

Transparent "Delija" u Lučanima

Mladi Eraković je nezamenjiv u poslednjnoj liniji Crvene zvezde, i kako često trener crveno-belih Dejan Stanković ističe - igrao bi i da nije bonus. Popularni Čupa je imao prirodan put Zvezdinog deteta - od petlića do prvog tima, a slično je i kada je reč o reprezentaciji, s obzirom da je prošao sve nacionalne selekcije, te da je 2. juna upisao debi za A tim na meču sa Norveškom.

Inače, u akciji je juče učestvovao i kapiten crveno-belih Milan Borjan, koji je istakao da očekuje "punu Marakanu" i "nezaboravnu atmosferu".

BONUS VIDEO