Izgledali smo odlično: Dejan Stanković nije krio zadovoljstvo nakon novog ubedljivog trijumfa!


IZVOR: Republika - 16.07.2022 | 20:12


U drugom kolu Mozzart bet Super lige Srbije na najvećem srpskom stadionu odigran je meč između Crvene zvezde i lazarevačke Kolubare.

Foto: Starsport
Izgledali smo odlično: Dejan Stanković nije krio zadovoljstvo nakon novog ubedljivog trijumfa!

Furioznom igrom u prvih 45 minuta crveno-beli su slavili rezultatom 5:0, a u listu strelaca upisali su se po dva puta Aleksandar Katai i Milan Pavkov, a strelac petog pogotka bio je Gelor Kanga.

Mogli su crveno-beli i u nastavku susreta još neki put da matiraju fantastičnog golmana gostiju Balšu Popovića, ali do toga ipak nije došlo.

Foto: Starsport

Slavelj igrača Crvene zvezde nakon ubedljivog trijumfa

 

Po okončanju meča, trener Crvene zvezde Dejan Stanković je izjavio:

- Uradil ispmo pripreme da jako uđemo u sezonu i da tako igramo i Evropu. Slede nam važni mečevi i zato gledam da delim minutažu na sve momke jer uskoro idu mečevi sreda-nedelja. Što se tiče ovog susreta mogu samo reći da smo izgledali odlično i da nemam apslutno ništa da zamerim igračima.

U ovom susretu mladi Nikola Stanković je igrao na poziciji desnog beka, da bi u nastavku susreta prešao i na levu strau terena:

- Stanković je Zvezdino dete koji može samo da napreduje. Danas je pokazao da možemo na njega da računama na nekoliko pozicija. Snašao se i levo i desno, a upotrebljiv je i u sredini terena. Odrastao je u Zvezdi i zna da se nosi sa pritiskom koji donosi i Marakana i Zvezdin dres - nije štedeo pohvale na račun maldog fudbalera Dejan Stanković.

Foto: Starsport

Dejan Stanković i Stefan Leković

 

Interesantno je bilo čuti šta Stanković ima da kaže za mladog Stefana Lekovića koji nije uspeo da iskoristi jedanaesterac u funišu meča:

- Leković je promašio penal, ali idemo dalje. Biće ih još u karijeri, ali sam veoma zadovoljan. Da podgine glavu i nastavi da radi kao do sada i svakako će napredovati - zaključio je šef stručnog štaba crveno-belih.

 

 

BONUS VIDEO: