RUKA RUCI: Partizan dobio najveće pojačanje!


IZVOR: Republika - 12.07.2022 | 14:15


ivica Iliev, sportski direktor crno-belih potvrdio dogovor koji će obradovati trenera Iliju Stolicu i Grobare.

Foto: Starsport
RUKA RUCI: Partizan dobio najveće pojačanje!

Fudbaleri Partizana na meastralan način počeli su novu sezonu u Mozzart Superligi Srbije pošto su pobedili Javor u Ivanjici sa 4:0.

Crno-beli će igrati jop tri utakmice do trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope, ali će za razliku od pre tri godine imati najboljeg igrača u timu.

Naime, tada je Rikardo Gomeš kao najbolji strelac "parnog valjka" usred leta napustio Humsku i vicešampion je morao bez njega da se probija do drugo po jačini kontinentalno takmičenje, i u tome je uspeo.

Napadač sa Zelenortskih ostrva ima ponude, ali i ugovor na dve godine, ali je Afrikanac odlužio da nastavi epizodu u našoj emlji, ali nije produžio ugovor.

Foto: Starsport

Rikardo Gomeš i trener Ilija Stolica

Naime, ljubimac Grobara obećao je čelnicima kluba da neće otići iz Partizana ovo leto.

Postigli smo možda i najvažniji dogovor u ovom prelaznom roku. Rikardo je dao reč da nas neće napuštati i srećni smo i ponosni zbog toga, jer i sami znate kakvu sezonu ima iza sebe i kako je sve to mogao da materijalizuje. Odlučio je da sve ponude stavi u fioku i dogovorili smo se da i u narednim sezonama bude naš lider, neko na koga će ekipa u svakom momentu moći da se osloni - istakao je Ivica Iliev, sportski direktor crno-belih za Telegraf.rs.

Foto: Starsport

Ivica Iliev

Trener Ilija Stolica sada može da bude miran, kao i navijači, a strelac poslednjeg gola sa penala na stadionu kraj Moravice još dugo će tresti mreže kao fudbaler "parnog valjka".

- Ponosni smo što imamo takvog igrača i čoveka u svojim redovima, nekoga od koga će mladi momci koji stasavaju moći samo da uče o ljubavi i posvećenosti klubu, važnijoj od svih materijalnih dobara, a to je danas retkost u fudbalu - zaključio je Ivica Iliev.

BONUS VIDEO