"STARA DAMA" PRAVI SRPSKU KOLONIJU: Juventus želi poker "orlova"!


IZVOR: Radovan V. BIBIĆ - 27.06.2022 | 04:40


Reprezentacija Srbije imaće trening-centar u Torinu, u kojem će se deo naših najboljih reprezentativaca uigravati za Mundijal u Kataru.

Foto: Starsport
"STARA DAMA" PRAVI SRPSKU KOLONIJU: Juventus želi poker "orlova"!

Ne, to ne znači da će "orlovi" napustiti svoje gnezdo u Staroj Pazovi, već da je Juventus ozbiljno rešen da dovede gotovo pola startne postave Piksijevog tima. Naime, koliko u ovom prelaznom roku, četiri veoma važna šrafa mašinerije Dragana Stojkovića mogla bi da se sretnu u svlačionici giganta iz Torina.

Foto: Starsport

Filip Kostić

DUGOROČNI PLANOVI

Zimus je u redove italijanskog velikana stigao Dušan Vlahović, njegovim stopama ide Filip Kostić, a mogli bi da krenu još Sergej Milinković-Savić i Nikola Milenković, pa bi kvartet koji čini okosnicu našeg nacionalnog tima mogao da se uigra još bolje.

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović

Naime, transfer Kostića iz Ajntrahta u Juventus je maltene gotova stvar i samo je pitanje dana kada će se posao ozvaničiti. S druge strane, više muke će bjanko-neri imati kada su u pitanju kupovine SMS i Blekija, vedeta njihovih rivala iz Serije A.

Foto: www.profimedia.rs

 

Što se tiče Milinković-Savića, Juventus oko njega obigrava godinama, ali je predsednik Lacija Klaudio Lotito uvek odbijao da proda Srbina. Međutim, čini se da će snažni vezista ovog leta ipak napustiti Rim, a njegova želja, koju nikada nije krio, jeste da obuče crno-beli dres.

RUPA U ZADNJOJ LINIJI

Foto: Tanjug/AP

Nikola Milenković

Na kraju, Milenković se prethodnih nedelja povezivao s Interom, gde bi nasledio Milana Škrinijara, koji odlazi iz kluba, ali je sada na pol-poziciji za njegov potpis "stara dama", u kojoj bi zamenio prekaljenog Đorđa Kjelinija, koji je već napustio ekipu, i Matijasa de Lihta, koji je na izlaznim vratima. Nema sumnje da bi prelazak u Juventus Milenkoviću bio korak napred u karijeri, ali je pitanje hoće li se odlučiti za tako nešto kada se seti šta su navijači "viole" priredili Dušanu Vlahoviću, koji je zimus krenuo istim putem.

BONUS VIDEO: