Partizan mora hitno da reaguje: Ko će naredne sezone oblačiti crno-bele - ugovor sa kompanijom Najk ističe ovog leta!


IZVOR: Republika - 24.06.2022 | 07:15


Srpski fudbalski vicešampion užurbano radi na jačanju ekipe pred start nove sezone, al ise istovremeno suočava sa činjenicom da jedan važan ugovor ovog leta ističe.

Foto: Starsport
Partizan mora hitno da reaguje: Ko će naredne sezone oblačiti crno-bele - ugovor sa kompanijom Najk ističe ovog leta!

Fudbalski klub Partizan, odnosno sportski sektor ove ekipe, najzaposleniji su u ovom periodu godine. Nakon dolaska trenera Ilije Stolice, u klub su stigli i Zlatan Šehović, kao i Aleksandar Filipović, dok će tokom današnjeg dana zvanično biti predstavljeno i treće pojačanje ovog leta, internacionalac sa Zelenortskih ostrva, Patrik Andrade.

U iščekivanju i definitivnog ozvaničenja povratka Svetozara Markovića iz redova grčkog Olimpijakosa, crno-beli će morati uskoro da reše pitanje i tehničkog sponzora, s obzirom da ovog leta ističe ugovor sa kompanijom "Najk" koja već šest godina "oblači" beogradske crno-bele.

Nedavno je u Partizanu došlo do promene direktora u marketing službi. Predraga Vujovića zamenio je Dragan Velanac i svakako će jedan od njegovih prvih zadataka biti dogovor oko produžetka saradnje sa kompanijom "Najk", ili pronalaženje druge firme čiju će opremu u budućnosti nositi crno-beli fudbaleri.

Foto: Starsport

FK Partizan u opremi "Adidasa"

 

Treba napomenuti da je FK Partizan u XXI veku promenio četiri tehnička sponzora. U periodu od 2000. do 2003. godine crno-beli su nastupali u opremi "Pume", zatim ih je punih sedam godina oblačila "Kappa", od 2010. do 2016. to je bila kompanija "Adidas" pre nego što je skopljen ugovor sa kompanijom "Najk".

 

BONUS VIDEO: