REKAO JE SUDBONOSNO NE: Srpski reprezentativac ne želi da napusti klub - ovo su uslovi pod kojima bi mogao da promeni odluku!


IZVOR: Republika - 03.06.2022 | 11:00


Nedeljama u nazad traje polemika gde će srpski reprezentativac nastaviti igrački karijeru.

Foto: Starsport
REKAO JE SUDBONOSNO NE: Srpski reprezentativac ne želi da napusti klub - ovo su uslovi pod kojima bi mogao da promeni odluku!

Mnogo je polemike već vođeno po pitanju novog kluba Luke Jovića, ali kada god se činilo da je rešenje na dohvat ruke, dolazilo je do preokreta i kompletna situacija se vraćala na početne pozicije.

Pre samo dva dana izgedalo je da i pitanje novog kluba srpskog reprezentativca rešeno. Pored svih neutemeljenih priča koje su se odnosile na prelazak u neki od klubova italijanske Serija A, a najčešće se pominjao šampion, ekipa Milana, Luka Jović je gotovo već bio viđen u dresu Hetafea u narednoj sezoni.

Međutim, prema vestima koje stižu sa Pirinejskog poluostrva, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde odbio je bilo kakav razgovor u vezi napuštanja stadiona „Santijago Bernabeu“ i jasno je čelnicima kraljevskog kluba istakao da nema nameru da napušta redove aktuelnog šampiona Evrope.

Kako prenosi radio stanica „Cope“ koja je dobro upućena u sva fudbalska zbivanje kada je Madrid u pitanju, glavni problem dogtovora Luke Jovića i novih poslodavaca bila je visina primanja koje naš fudbaler ima u Realu. Godišnja plata Luke Jovića iznosi oko 5 miliona evra, što klub ranga Hetafea ne može da israti, a srpski fudbaler je istakao da ne želi da prihvati smanjanje prihoda.

Foto: Tanjug/AP

Na prekretnici - Luka Jović

 

Luka Jović koji se trenutno ima reprezentativne obaveze u srpskom nacionalnom timu ugovor sa madridskim Realom ima na još tri sezone i veliko je pitanje šta će vreme koje sledi doneti. Svakako opcija da ostane u madridkoj prestonici i ne igra, je najgora moguća po samog fudbalera i to u godini kada za samo par meseci sledi svetska smotra fudbala u Kataru.

Da li Luka Jović ima neku rezervnu varijantu, ostaje da se vidi, ali treba naglasiti da je i sam fudbaler ranije isticao da bi se rado vratio u nemački fudbal za koji ga vežu lepe uspomene iz perioda dok ej nastupao za Ajntraht iz Frankfurta.

Ostaje da se vidi da li će u ovom momentu bilo koji nemački klub želeti da isprati finansijske prohteve srpskog fudbalera.

 

BONUS VIDEO: