NEPOPULARNO MIŠLJENJE, ALI POTKREPLJENO DOKAZIMA: Saša Zdjelar je igrač zbog kog Partizan GUBI TITULU! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 08.04.2022 | 15:11


Ljubimac Grobara bi mogao da bude glavni krivac ukoliko titula završi u Ljutice Bogdana.

Foto: Starsport
NEPOPULARNO MIŠLJENJE, ALI POTKREPLJENO DOKAZIMA: Saša Zdjelar je igrač zbog kog Partizan GUBI TITULU! (VIDEO)

Do kraja regularnog dela Superlige Srbije ostalo je jedno kolo, a Crvena zvezda i Partizan trenutno imaju jednak broj bodova i jedini su konkurenti za titulu.

U poslednjem kolu regularnog dela će crveno-beli ugostiti Radnički iz Kragujevca, dok crno-beli gostuju Čukaričkom.

Posle toga, već naredne subote (16. april) je na programu 167. Večiti derbi, a trenutno pol-poziciju da ga igra kao domaćin ima Crvena zvezda, kojoj to garantuje eventualna pobeda nad Radničkim u nedelju.

Foto: Starsport

Saša Zdjelar i Kristijan Pićini u duelu

Podsetimo, prethodna dva ligaška Večita derbija koja su igrana na "Marakani" pripala su domaćinu, rezultatima 1:0 i 2:0.

Sada dolazimo do zanimljivog dela, sva tri gola šampiona Srbije idu na dušu jednom od najboljih igrača Partizana Saši Zdjelaru.

Foto: Starsport

Saša Zdjelar

Prošle godine su crveno-beli slavili golom Mirka Ivanića koji je posle kornera nadskočio upravo Zdjelara i zatresao mrežu glavom.

Ove godine, Zdjelar kod prvog gola nije ušao u blok prilikom centaršuta Milana Rodića, a kod drugog je lošom rekacijom nabacio loptu na nogu Aleksandru Kataiju koji je tada zatresao mrežu.

Prema tome, ukoliko se tradicija nastavi i Zdjelar skrivi gol i na narednom derbiju, to bi moglo da košta Parni valjak titule.

BONUS VIDEO