TOTALNA KRAĐA Fudbal izgubio smisao u Sremskoj Mitrovici! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 29.03.2022 | 14:20


Novi skandal potresa srpski fudbal.

Foto: YouTube/Printscreen
TOTALNA KRAĐA Fudbal izgubio smisao u Sremskoj Mitrovici! (VIDEO)

Sudijske nepravde su fudbalska svakodnevica širom planete, ali ono što se u ponedeljak dogodilo u Sremskoj Mitrovici na utakmici Prve lige Srbije između Radničkog i Bačke prevalizali ono što je do sada viđeno i pobuđuje sumnju u nečasne radnje.

Faktički, videli smo deža vi iz prošle sezone za Mitrovčane. Na pravom putu bio je Radnički da pobedom nad Bačkom bude na korak od plej-ofa, međutim sudija Dušan Pančić svojim odlukama direktno je uticao na rezultat i poklonio gostima iz Bačke Palanke bod (1:1).

 


Savršeni vremenski uslovi i dobro pripremljen teren, pune tribine na stadionu u Sremskoj Mitrovici, kao i korektno ponašanja igrača obe ekipe, ostali su u senci odluka glavnog arbitra Dušana Pančića, koji je sa terena ispraćen uz povike: "Lopove, sramota, i slično". Posle svega viđenog, ljudi iz Sremske Mitrovice ne mogu a da se ne zapitaju čime su ovo zaslužili i za čiji interes je "sudija" donosio odluke na štetu Radničkog. Prošlosezonska lakrdija iz Loznice u režiji istog čoveka, doživela je novu epizodu, ovaj put u gradu na Savi.

 

Tokom celog meča viđeno je mnogo spornih događaja, sve na štetu Mitrovčana, a sve je kulminiralo u 88. minutu, kada je pri vođstvu domaćih od 1:0 sudija Pančić odlučio da domaći ne smeju pobediti. Startovao je Vidić ispred svog gola, napadač Bačke vešto je odglumio pad, a glavni arbitar pokazao je na belu tačku. Siguran izvođač penala bio je Strahinja Karišić.

 

BONUS VIDEO: