Predsednik Vučić o koreografiji DELIJA: Histeriju protiv naše zemlje možete da vidite i na jučerašnjoj utakmici


IZVOR: Republika - 28.02.2022 | 11:30


Očekivano, navijači Crvene zvezde su pred odigravanje 166. Večitog derbija na severnoj tribini stadiona "Rajko Mitić" istakli koreografiju koja je mnogima i van granica Srbije, upala u oči, a pojedini dušebrižnici su navedeno iskoristili kako bi organizovali novi napad na Republiku Srbiju.

Foto: TV Pink
Predsednik Vučić o koreografiji DELIJA: Histeriju protiv naše zemlje možete da vidite i na jučerašnjoj utakmici

Tokom današenjeg obraćanja medijima u Kragujevcu, ovom temom pozabavio se i predsednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić:

- Tu histeriju protiv naše zemlje možete da vidite i sa jučerašnje utakmice sa "Marakane" i sa lažnim vestima od sinoć, gde vam neko prikaže Panteliju i Mataronce, a oni vam pričaju o Ukrajini i ne znam čime... Ali to vam je bilo i u izmišljenom avionu koji ide po Patruševa, to je bilo u lažnoj vesti u našim medijima, kako ne podržavamo teritorijalni integritet Ukrajine, što svi u regionu preuzimaju njihovu laž, iako to demantuje predsednica Vlade.

- Baš ih briga što će Srbija da pati zbog njihove laži. A situacija je užasno teška, ne pamtim ovakav period, mislim da je Laušević to rekao, "godina prođe, a dan nikako", dan mi je kao godina dug. Ostario sam u prethodna tri dana kao prethodnih 10 godina - rekao je Vučić.

Foto: Starsport

Koreografija Delija na 166. Večitom derbiju

 

BONUS VIDEO: