LEGENDA USTALASALA CELU EVROPU: Srbin VRAĆA velikana u Ligu šampiona!


IZVOR: Republika - 03.02.2022 | 15:27


Legenda Juventusa Alesandro Del Pjero smatra da će srpski centarfor Dušan Vlahović pomoći "Staroj dami" da povrati sjaj koji ju je krasio.

Foto: Starsport
LEGENDA USTALASALA CELU EVROPU: Srbin VRAĆA velikana u Ligu šampiona!

Del Pjero je mišljenja da torinski velikan sa Vlahovićem dobija opciju više na poziciji "devetke", u odnosu na Španca Alvara Moratu.

- Juventus je navikao da godinama dominira igrom i protivnike natera da šanse traže iz kontri. U poslednje vreme to nije bio slučaj - naveo je Italijan za "Skaj Sport", a potom je dodao:

To bi trebalo da se promeni sada kada je Vlahović tu. Dušan će Juventusu sad doneti dubinu, ima neverovatne kvalitete i boriće se za svaku loptu.

 

 

Popularni "Pinturikio" je izvršio detaljniju komparaciju srpskog i španskog asa.

Vlahović ima veću sposobnost da zadrži loptu od Morate, što će Juventusu dati mogućnost da diše. Ako bude nastavio da radi ono što je u Fjorentini, garantovaće Juventusu mnogo golova. Da li mogu Vlahović, Morata i Dibala zajedno? Ne bih baš koristio njih trojicu istovremeno, sačekao bih - ocenio je Del Pjero, koji je uveren da će se mušema Lige šampiona ponovo vioriti u "gradu Fijata".

Maks Alegri je našao balans u prvom delu prvenstva, sada će moći da stvara više šansi i ponovo će se Juventusove utakmice gledati sa mnogo entuzijazma. Sada se šanse da odu u Ligu šampiona značajno povećavaju, a postaje i obaveza - zaključila je ikona Juvea.

Podsetimo da je 47-godišnji Del Pjero punih 19 godina nosio crno-beli dres, a za to vreme je postigao 208 prvenstvenih golova. Legenda veruje Vlahoviću...

BONUS VIDEO