NAJAVIO TRANSFER! Mitrović OTKRIO gde će igrati na proleće!


IZVOR: Republika - 02.01.2022 | 14:23


Rekorder reprezentacije Srbije i heroj pobede nad Portugalom, Aleksandar Mitrović je rekao kako će razmisliti o odlasku iz Fulama.

Foto: Starsport
NAJAVIO TRANSFER! Mitrović OTKRIO gde će igrati na proleće!

Aleksandar Mitrović je dobio nagradu Zlatni gol, koju je trebalo da preuzme na svečanoj ceremoniji Fudbalskog saveza Srbije, ali zbog obaveza sa Fulamom i gustog rasporeda nije mogao da dođe u Beograd i primi priznanje.

- Morao sam, nažalost, da ostanem u Londonu. Nije postojao ni promil šansi da dođem u Beograd! Razgovarao sam i sa ljudima iz kluba, imali smo želju da napravimo „gimnastiku“, ali nije bilo rešenja - rekao je Mitrović za "Sportklub".

Foto: www.profimedia.rs

Aleksandar Mitrović

Srpski napadač je otkrio kakvi su njegovi planovi na klupskom polju, a po njegovim rečima skori odlazak iz londonskog kluba je na pomolu.

- Nema ništa konkretno! Fokusiran sam na Fulam, bože zdravlja, kad dođe letnja pauza razmišljaću o mogućem odlasku. Nije isključeno ni da se priča aktuelizuje u predstojećem zimskom prelaznom roku, ali… Nikad ne reci nikad. Pričaću i sa ljudima iz kluba, eventualni transfer podrazumeva saglasnost tri strane - zaključio je Aleksandar Mitrović.

BONUS VIDEO: