GOSPODO, TO SE TAKO NE RADI: Bivši selektor Srbije REŠIO da PROGOVORI - nacija je ovo ČEKALA!


IZVOR: Republika - 23.10.2021 | 18:15


Doskorašnji trener TSC-a Mladen Krstajić oglasio se nakon što je smenjen sa klupe Topolaca.

Foto: Starsport

Slavoljub Muslin i Mladen Krstajić na promociji bivšeg selektora Srbije

Dve strane su se razišle, iako TSC zauzima četvrto mesto u Superligi Srbije.

Ne bih da se mnogo osvrćem na raskid saradnje sa klubom, to je odluka upravnog odbora. Pogodilo me je da neke stvari koje smo pričali, a vezano za ugovor izlaze u javnost. Kada sam potpisivao ugovor ja uslove nisam postavljao. U TSC sam došao jer klub ima uslove za rad. Prihvatio sam iste uslove koje je imao Zoltan Sabo, a znaju svi sa koje sam pozicije došao u klub, bio sam selektor Srbije i nisam tokom pregovora postavljao nikakve uslove - rekao je Krstajić za "Novosti", pa dodao:

Foto: Tanjug/AP

Oglasio se Krstajić posle smene

Ja od kluba ne potražujem ništa, to je stavka iz ugovora. Gospodo, ja nisam pravio ugovor koji ste mi ponudili, vi ste. Ja sam u Nemačkoj živeo devet godina. Tamo je nemoguće da informacije koje spadaju pod "poslovnu tajnu" izlaze u javnost. Hvala Bogu i Srbija je pravna država, sešćemo na sud, pa neka javnost sazna ko je kriv, a ko u pravu. Niko me iz TSC nije pozvao kako bismo našli zajednički jezik. Verovatno je neko hteo da naudi meni i klubu, a ko god je to, ne vidi ni metar ispred nosa - pojasnio je Mladen Krstajić.

Podsetimo, u medijima su se pojavile informacije da je TSC Krstajiću ponudi tri plate, dok je on, navodno, potraživao isplatu svih 20 zarada do kraja ugovora, tačnije 110 hiljada evra.