GROBARI, NIJE MOGLO BOLJE: Stanojević saopštio SJAJNU VEST uoči početka nove sezone!


IZVOR: Republika - 08.07.2021 | 18:07


Oglasio se trener Partizana posle "minimalca".

Foto: Starsport

Trener Partizana Aleksandar Stanojević

Fudbaleri Partizana trijumfovali su protiv Rostova u "generalci" uoči početka nove sezone, a trener crno-belih Aleksandar Stanojević bio je zadovoljan viđenim tokom poslednjeg meča na pripremama u Sloveniji.

Strateg kluba iz Humske je naročito podvukao učinak pojačanja koja su se ekspresno uklopila u ekipu, a takođe je najavio brz povratak fudbalera na koje trenutno ne može da računa, izuzev levog beka Rajka Brežančića.

- Imali smo prilike, dobri smo bili. Teška utakmica, poslednji dan priprema, zadovoljan sam - počeo je Stanojević za "TV Arena", neposredno posle utakmice, a onda je ocenio učinak novajlija, pre svih Pantića i Saničanina.

- Bili su dobri obojica, Rikardo takođe, ulazio je u šanse, ali je falio samo taj gol. Delovali smo sigurno u defanzivi, stvorili su nam malo prilika.

Šef struke "parnog valjka" je Grobarima saopštio lepe vesti vezane za povređene igrače.

- Žao mi je zbog Jovića i Holendera koji nam fale. Svi oni će se brzo priključiti ekipi, osim Brežančića koga čeka duža pauza.

Popularni Stanoje je kratko izneo očekivanja od nove sezone.

- Imamo težak raspored, najpre gostujemo Proleteru u Novom Sadu, ići ćemo korak po korak - zaključio je Aleksandar Stanojević.