ZAPALIO PIRINEJE! PRED IZAZOVOM KARIJERE: Đurđević u Primeri sledeće sezone?


IZVOR: Republika - 20.05.2021 | 21:40


Uroš Đurđević opet privlači pažnju na sebe u Španiji.

Foto: Starsport

Bivši napadač Partizana Uroš Đurđević

Ponovo rešeta Uroš Đurđević! Reprezentativac Crne Gore, koji je uzburkao ovdašnju javnost odlukom da zaigra za "đetiće" nauštb "orlova", prekinuo je golgeterski post dug 40 dana i postigao je jedini gol u minimalnoj pobedi Sporting Hihona nad Las Palmasom (1:0).

Štaviše, ovaj pogodak može biti vredan plasmana u Primeru, s obzirom na činjenicu da se Sporting sada nalazi u zoni koja vodi u plej-of, a svoju sudbinu čvrsto drži u svojim rukama uoči poslednje dve runde Segunde.

Đuka je bio precizan u 64. minutu, a kako je zatresao mrežu rivala možete pogledati u videu.

Hihon se u završna dva kola sastaje sa Fuenlabradom i Almerijom, pa ga osvojenih maksimalnih šest bodova sigurno vodi u doigravanje. Podsetimo, Uroš Đurđević ima 27 godina, seniorsku karijeru počeo je u Radu, a zatim je igrao za Vitese, Palermo, Partizan i Olimpijakos, a od 2018. godine je na Pirinejima.

(function (el) { window.addEventListener("message", (event) => { if (event.origin.startsWith("https://www.sofascore")) { if (el.id === event.data.id) { el.style.height = event.data.height + "px"; } } }); })(document.getElementById("sofa-standings-embed-37-32502"));

Standings provided by SofaScore LiveScore