NASTAVLJEN TEROR DOBANOVČANA: Budućnost SRUŠILA Kabel USRED Novog Sada!


IZVOR: Republika - 10.05.2021 | 08:38


Budućnost "overila" opstanak u prvoligaškoj konkurenciji u velikom stilu.

Foto: FK budućnost Dobanovci

Slavlje fudbalera Budućnosti iz Dobanovaca

Fudbaleri Budućnosti iz Dobanovaca savladali su u gostima ekipu Kabela iz Novog Sada rezultatom 1:0 u okviru 32. kola Prve lige Srbije. Budućnost je zasluženo stigla do pobede i zauzela peto mesto na tabeli.

U Novom Sadu smo imali priliku da gledamo čvrstu i takmičarsku utakmicu na kraju Budućnost je slavila minimalnim rezultatom. Kabel je ekipa koja je zasluženo na vrhu tabele.

Dobanovčani su poveli golom Filipa Markišića u 32. minutu. Ispostavilo se da je to bio jedini pogodak na utakmici.

Posle pobede protiv Radničkom iz Pirota, Budućnost pokazuje stabilnost i čvrstinu koja ih krasi u prolećnu sezonu PLS. Pravovremene izmene i maksimalna energija očuvala je prednost stečenu u prvom poluvremenu, Lučić, Pajović i Novaković bili su maestralni u odbrani, Golman Mirković odličnim odbranama zaustavioje  sve nalete igrača Kabela. 

Trener Vladica Petrović kako je preuzeo tim Budućnosti od odigranih 7 kola ostvario je 4 pobede, 1 nerešenu I 2 poraza, osvojivši velikih 13 bodova I sačuvao Budućnost u PLS.

(function (el) { window.addEventListener("message", (event) => { if (event.origin.startsWith("https://www.sofascore")) { if (el.id === event.data.id) { el.style.height = event.data.height + "px"; } } }); })(document.getElementById("sofa-standings-embed-5931-29224"));

Standings provided by SofaScore LiveScore