Real "alarmirao" Inter, Ikardiju novi ugovor u Interu


IZVOR: Republika - 23.11.2017 | 11:25


Italijanski fudbalski klub Inter namerava da uskoro obnovi ugovor sa kapitenom Maurom Ikardijem posle velikog interesovanja, pre svih Real Madrida, prenosi "Kalčomerkato".

Foto: instagram.com/mauroicardi

Mauro Ikardi

Argentinskom golgeteru saradnja sa "neroazurima" ističe 30. jula 2021. godine, ali je postojeća klauzula od 110 miliona evra, prema proceni čelnika milanskog kluba, mala u odnosu na igre koje pruža ove sezone, posebno jer su letos ostvareni veliki transferi poput Nejmarovog za 222 miliona evra i Kilijana Mbapea za 180 miliona u PSŽ, kao i Usmana Dembelea za 105 miliona u Barselonu.

 

⚽️⚽️ #MI9 . . . . . #goals #football #me #happy

A post shared by Mauro Icardi (@mauroicardi) on Nov 21, 2017 at 6:11am PST

Zanimljivo je da je Ikardi prošle i 2015. godine obnavljao ugovor sa Interom, a trenutno je najplaćeniji u timu sa 4,5 miliona evra i to bez velikih bonusa koji mu slede za dobar učinak na terenu.

Ikardi je nedavno izjavio da je srećan u Interu, ali glasine o interesovanju Reala naterale su rukovodstvo trostrukog prvaka Evrope da preduzme mere da ga zadrži.

Ikardi je i ove sezone jako produktivan, sa 13 golova u Seriji A drugi je strelac prvenstva, iza napadača Lacija Ćira Imobilea.