REČI SUPER AGENTA POTRESLE PLANETU: Pogrešili smo sa Holandom, Fergi zeznuo Pogbu, A IBRA ĆE DO 50-te!


IZVOR: Republika - 30.03.2021 | 17:38


Mino Raiola agent je nekih od najvećih fudbalskih zvezda na planeti, pa kada on progovori za medije, njegove reči odjekuju širom Zemlje.

Foto: Tanjug/AP

Mino Raiola

Ništa drugačije nije bilo ni tokom razgovora sa "Atletikom", gde je govorio o sudbinama Erlinga Holanda, Pola Pogbe i Zlatana Ibrahimovića.

Počeo je od najmlađeg, za koga tvrdi da je pogrešio kada ga je odveo u Nemačku.

- Pogrešili smo sa Holandom. Neverovatno je, ali je on premašio sva naša očekivanja, pa sam možda bio premalo ambiciozan u izboru sredine. 100% sam uveren, kao i svi koji ga poznaju, da on može da ode u koj god klub poželi, mogao je već i prošle godine, ali nikada nije kasno  - iznenadio je Italijan.

Foto: Tanjug/AP

Erling Holand

Za stagniranje Pogbinog razvoja okrivio je legendarnog Ser Aleksa Fergusona.

- Nisam ni hteo da vodim Pogbu iz Junajteda, ali ga Fergi nije hteo. Nije verovao u njega, a posle, kada sam ga vratio, vlasnici su mi se zahvalili i rekli da sam bio u pravu. Tvrde da je Pogba potcenjen, ali iz mojih razgovora sa raznim direktorima, skautima i trenerima stičem potpuno suprotan utisak. Čak bi i moj nećak pronašao sjajan klub za Pogbu - nastavio je Raiola.

Foto: instagram.com/sir.mufc

Raioli je kriv Ferguson za Pogbino stagniranje

Za kraj je progovorio i o onome što sledi 39-godišnjem Zlatanu.

- Ibrahimović? Ma taj će igrati do 50-te. Za sebe, mora da igra još tri do četiri godine po mojoj proceni, a može i još osam, profit ide meni, neću se žaliti - zaključio je jedan od najmoćnijih fudbalskih agenata Mino Raiola.