EKSKLUZIVNO ZA REPUBLIKU: Terzić RAZJASNIO situaciju oko Boaćija!


IZVOR: Republika - 28.02.2021 | 11:54


Kako je Zvezdan Terzić ekskluzivno istakao za "Republiku", situacija sa odštetom koju Zvezda duguje Đangsuu za Ričmonda Boaćija drugačija je nego što je prvobitno delovalo.

Foto: Starsport

Šta će biti sa preostalom ratom za Ričmonda Boaćija?

Sjajni napadač iz Gane, sada fudbaler Gornika, vratio se u Zvezdu iz Đangsua u avgustu 2018. godine, i to za navodnih 2.500.000 evra. 

Nije se vratio na vrhunac forme u kakvoj je bio tokom prvog mandata na Marakani, pa je kao slobodan igrač prešao u Poljsku, dok se kineski klub u međuvremenu ugasio.

Shodno mogućnostima klubova sa naših prostora, Zvezda je Boaćija trebala da otplaćuje u ratama, ali je kao bomba odjeknula vest da Zvezde posle gašenja Đangsua neće morati da isplati Kinezima ostatak dugovanja.

Foto: Starsport

Boaći, sada fudbaler Gornika, vratio se u Zvezdu iz Đangsua, koji se u međuvremenu ugasio

Generalni dirketor crveno-belih sada je odlučio da razjasni situaciju, i da pojasni da će Zvezda sva svoja dugovanja ipak morati da izmiri.

- Ostala je poslednja rata od 833.000 evra, a ne 1.600.000. Ali moramo i to platiti, postoji stečajni upravnik koji će verovatno da radi svoj posao - istakao je Zvezdan Terzić ekskluzivno za "Republiku".

Foto: Starsport

Zvezdan Terzić razjasnio je da crveno-beli ipak moraju da pokriju dugovanja

Šteta, taj novac bi Zvezdi dobro došao na nekom drugom mestu, ali šta je, tu je.

Kako kažu u našem narodu - čist račun, duga ljubav.