ZVEZDO, NE TRAŽI DALJE: Dete crveno-belih REŠETA MREŽE U SUPERLIGI i SANJA O POVRATKU NA MARAKANU!


IZVOR: Republika - 06.01.2021 | 14:03


Lazar Tufegdžić jedno je od najprijatnijih iznenađenja u dosadašnjem toku Superlige.

Foto: Starsport

Lazar Tufegdžić jedan je od najperspektivnijih momaka u srpskom fudbalu

Nekadašnji omladinac Crvene zvezde nije viđen kao deo budućnosti u čak četiri beogradska kluba (Zvezda, Bežanija, Sinđelić, OFK Beograd), ali je onda prešao u Spartak iz Subotice, gde je pokazao tačno o kakvom se igraču radi. 

Prosto i jednostavno, nema razloga da Zvezda traži pojačanja na poziciji ofanzivnog veznog, kada ovaj momak sedi pored telefona i čeka poziv voljenog kluba.

Čime je to zaslužio, pitate se?

Pa, igrom, naravno. Ne samo da izgleda kao kreativni genije, već to i jeste. Podjednako dobro finišira koliko i pronalazi saigrače, pa na 19 mečeva ove sezone ima čak devet golova i osam asistencija!

Foto: Starsport

Na 19 mečeva ove sezone ima čak 9 golova i 8 asistencija!

Preneli smo vam vest o "transfer-trouglu" Zvezde, gde crveno-beli žele da dovedu jednog od Filipa Falka, Simonea Edera i Nikola Čumića, ali uz malo mašte i upornosti, mogli bi za znatno manje novca da dovedu duplo bolje pojačanje, koje pritom i Srbiji svojim razvojem može da pomogne. 

 

 
$bp("Brid_09921691", {"id":"23088","width":"16","height":"9","carousel":"225"});

 

Ovaj Valjevac neće dugo ostati van oka evropskih velikana, pa bi voleli da ga vidimo na najvišem nivou srpskog fudbala pre nego što bude kasno.

- Imponuje interesovanje kluba koji nosim u srcu. Zvzeda ima svoje planove i od njih zavisi kako će se stvari odvijati. Imam i ponude iz inostranstva, videću šta je najbolje za nastavak moje karijere. Pričaću sa porodicom, menadžerima, ljudima iz kluba... Voleo bih da se vratim u Crvenu zvezdu i ostvarim svoj san. Treba da se slože sve kockice, ako ne sada, nadam se da će nekada u budućnosti - otkrio je svojevremeno Tufegdžić.