Nada velikana raspršena, SJAJNI SRPSKI NAPADAČ OSTAJE NA MESTU USPEHA!


IZVOR: Republika - 05.01.2021 | 12:03


Dejan Joveljić ostaće do kraja sezone u redovima Volfsbergera.

Foto: Starsport

Dejan Joveljić (desno) cveta u Volfsbergeru, pa će tamo ostati do kraja sezone

Momak koji je na pozajmici iz Ajntrahta spektakularno nastupa od dolaska u Austriju, pa ga mnogi vide u svojim redovima kao idealno rešenje.

Interesovanje za momka koji je na 11 mečeva postigao šest golova raste iz dana u dan, očekivali su mnogi da će ga ekipa iz Frankfurta vratiti u svoje redove kako bi ga prodala dalje, ali u Ajntrahtu nisu istog razmišljanja, pa će svog pulena ostaviti na "kaljenju" do kraja sezone.

Proverena je metoda Nemaca, isto su uradili i sa Lukom Jovićem kada su ga vratili Zvezdi na još godinu dana, pa bi sledeće sezone formirani Joveljić mogao da bude jedan od najopasnijih špiceva u Bundesligi.

Foto: twitter.com/Serbian football

Ajntraht želi da vrati Jovića dok čeka povratak Joveljića

Volfzberger u svakom slučaju, sve i da su Nemci tražili Joveljića nazad, imao bi pravo da odbije, jer je ugovor o pozajmici potpisan do kraja sezone.

U svakom slučaju, srpski napadač će gledati da nastavi tamo gde je stao u 2020. godini. Bilans mu je osam golova i dve asistencije na 19 utakmica na tri fronta. A na poslednja četiri susreta u ligi postigao je četiri gola, po jedan na svakom meču, tako da poređenje sa Jovićem ide još dublje.

 
$bp("Brid_09835563", {"id":"23088","width":"16","height":"9","carousel":"225"});

Kada smo već kod Luke, zanimljivo je da Ajntraht upravo na njegovom povratku naporno radi, mada ne deluje kao da je Jović spreman da se vrati sa konja na magarca.