(VIDEO) BUJICA EMOCIJA NE STAJE: niko ne može da se suoči sa smrću Maradone, ALI JU JE ON BAŠ TEŠKO PODNEO...


IZVOR: Republika - 28.11.2020 | 08:42


Teško je prihvatiti činjenicu da je ovozemaljski svet napustio bezvremeni Dijego Maradona, ali je nekima znatno teže nego drugima.

Foto: Tanjug/AP

Dijego Armando Maradona

Ceo svet i dalje traži način da "El Pibeu" barem nekako pokaže koliko nam je svima značio, Argentina je uvijena u crno i vlada trodnevna žalost širom zemlje, a jedan od najbližih saradnika legende u "gaučosima" neutešan je zbog njegove prerane smrti.

Serhio Gojkočea, možda i najzaslužniji reprezentativac Argentine pored Maradone što je ova južnoamerička država ušla u finale Mundijala 1990. godine, prasnuo je u suze u sred emisije u kojoj je pričao o dragom prijatelju.

Bivši golman i maneken gostovao je u jednoj televizijskoj emisiji i pričao o Maradoni kada su mu krenule suze. Rasplakala se i voditeljka, a onda je on izgubio kontrolu i briznuo u plač.

Za one malo starije, Gojkočeu ste možda dobro upamtili zbog tadašnjeg nastupa protiv Jugoslavije, pošto je u penal drami protiv Jugoslavije odbranio čak tri penala "plavima" i tako "poništio" Tomislava Ivkovića, koji je odbranio dva.

 
$bp("Brid_06550369", {"id":"23088","width":"16","height":"9","carousel":"225"});

Samo istinski besmrtnik može da izazove ovakve izlive emocija...