BIVŠI SELEKTOR JE REKAO SVOJE: Posle Vidića, oglasio se i Muslin!


IZVOR: Republika - 22.11.2020 | 08:51


Bivši Srbije Slavoljub Muslin oglasio se o aktuelnim dešavanjima u srpskom fudbalu i podržao svog nekadašnjeg igrača Nemanju Vidića koji je kritikovao aktuelno rukovodstvo Fudbalskog saveza Srbije.

Foto: <a href="http://www.profimedia.rs" target="_blank">www.profimedia.rs</a>

Slavoljub Muslin

Muslin, koji je jedan od retkih selektora koji je smenjen nakon što se sa reprezentacijom Srbije kvalifikovao na Svetsko prvenstvo u Rusiji, kaže da ga nije iznenadila reakcija Vidića koji je konstatovao da u srpskom fudbalu ništa ne valja.

- Vidić je, pre svega, izuzetno pravedan čovek. Očigledno je da ga boli sve ovo što se dešava u srpskom fudbalu. U potpunosti se slažem sa svim što je naveo u svom obraćanju fudbalskoj Srbiji - ističe Muslin.

- Nemanju Vidića sam još 2001. godine trenirao u Zvezdi, pošto je bilo jasno da je u omladinskom pogonu dominantan igrač. Izuzetno ga cenim kao čoveka i kao fudbalera. Podatak da je poneo i kapitensku traku Mančester junajteda, a i da je izabran za najboljeg defanzivnog fudbalera svih vremena ovog slavnog kluba, dovoljno govori o njemu - dodaje Muslin.

Proslavljeni trener Crvene zvezde napominje da je završio sa srpskim fudbalom.

- Mene odavno ne interesuje rad u srpskom fudbalu i sa te strane nemam nikakve zadnje namere kada pričam o onome na šta je Nemanja Vidić pre dva dana direktno ukazao. Ja sam sa srpskim fudbalom, dakle, završio. Ali, jednostavno, boli i mene sve ovo, kao čoveka i trenera. Apsolutno niko ne treba da sumnja u iskrenost Vidićevih reči. On je jednostavno takav, pošten do srži. Tog čoveka možeš da uzmeš pod ruku i sa njim ideš u rat - slikovit je Slavoljub Muslin.