Imaju protivnici "Orlova" svoje Premijerligaše, ALI OVOG NEMAJU: Neverovatni napadač Srbije BOLJI OD SVIH ŠKOTA ZAJEDNO!


IZVOR: Republika - 11.11.2020 | 08:57


Srbija i Škotska igraju možda najbitniji meč u poslednjih 20 godina za našu selekciju u četvrtak, a informacija koju vam donosimo uliće vam pozudanje u ekipu Ljubiše Tumbakovića.

Foto: Starsport

Fudbaleri Srbije imaće značajnu prednost u napadu protiv ekipe Stiva Klarka

"Orlovi" se uveliko spremaju za rat u baražu za plasman na Evropsko prvenstvo, a statistika pred ovaj meč našim reprezentativcima definitivno daje vetar u leđa.

Obe reprezentacije dugo čekaju plasman na Evropsko prvenstvo, a Srbija je favorit na ovom meču i to ne samo zbog domaćeg terena. 

Selektor Ljubiša Tumbaković na raspolaganju ima sjajan tim, ali napadački sektor zaista nam je svetske klase.

 
$bp("Brid_05082014", {"id":"23088","width":"16","height":"9","carousel":"225"});

Situacija kod našeg protivnika potpuno je drugačija.

Škoti se vrlo često muče sa realizacijom na svojim mečevima, a sada će biti bez pomoći igrača koji je postigao poslednjih pet golova u grupnoj fazi ovog izdanja Lige nacija, Džejmsa Foresta. Neće biti ni jedinog napadača koji ima dvocifren broj golova u nacionalnom timu, veterana Stivena Nejsmita. 

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Škotske biće bez najboljeg strelca u Ligi nacija Džejmsa Foresta protiv Srbije

Sa druge strane, Srbija u svojim redovima pored Jovića i Vlahovića ima Aleksandra Mitrovića, koji sa 36 golova u nacionalnom dresu do svoje 26. godine apsolutno pretenduje na titulu najbolje strelca u dresu Srbije. 

Štaviše, "Mitrogolu" fali samo dva pogotka kako bi prestigao bezvremenog Milana Galića, Sava Miloševića i Blagoja "Mošu" Marjanovića na pozicijama ispred sebe.

Foto: Starsport

Popularni "Mitrogol" zasigurno će biti najbolji strelac ikada u dresu "Orlova", pošto mu fali još dva gola da prestigne Galića, Miloševića, pa čak i Mošu Marjanovića!

Sa druge strane svi škotski fudbaleri su zajedno postigli 24 pogotka za nacionalni tim. 

Od svih pozvanih za ovaj meč najefikasniji je vezista Aston Vile Džoš Mekgin sa 7 golova, a najubojitiji napadač je Lei Grifits sa tek 4 gola.