Nišlije spremne za derbi: Hrabro na Zvezdu


IZVOR: Republika - 03.11.2017 | 16:50


Trener fudbalera Radničkog Milan Đuričić izjavio je da je niški klub spreman za 90 minuta borbe protiv Crvene zvezde.

Foto: fkradnickinis.rs

Trener Radničkog uoči meča sa Zvezdom

Radnički će u nedelju na svom terenu dočekati Zvezdu u 16. kolu Superlige Srbije.

- Problemi sa povredama me prate otkako sam preuzeo ekipu i navikao sam. Čeka nas težak meč i najjači mogući protivnik. Smatram da je Crvena zvezda najkvalitetnija ekipa u Srbiji, kolega Milojević je sjajan stručnjak i moraćemo da odigramo najbolju utakmicu u sezoni kako bismo mogli da se nadamo povoljnom rezultatu. Oni su odigrali iscrpljujući meč u Evropi, sigurno su umorni, ali imaju veliki fond igrača i ne verujem da će njihova igra biti u padu. Dobro smo radili tokom ove nedelje i spremni smo na borbu tokom svih 90 minuta - rekao je trener Radničkog.

Zvezda je prva na tabeli sa 40 bodova, a Nišlije su osme sa 17 poena manje.

Protiv Zvezde neće igrati najbolji strelac Superlige Milan Pavkov, koji kao pozajmljeni fudbaler Crvene zvezde nema pravo nastupa.

- Za Pavkova smo odavno znali da neće moći da nam pomogne, a osim njega neću računati na povređene Miloša Petrovića, Nikolu Aksentijevića i golmana Nemanju Krznarića, dok je Marko Tomić rovit i njegov nastup je nezvestan. Daćemo sve od sebe, nadamo se i velikoj podršci publike, a da li će to biti dovoljno da teren napustimo zadovoljni ostaje da se vidi - rekao je Đuričić.

Utakmica će početi u 17 sati, a kapije stadiona biće otvorene od 14.30 časova.