A ŠTA JE SA ZVEZDINIM PARAMA? Marka Marina već TERAJU iz Al Ahlija - bivši kapiten crveno-belih pred SVRŠENIM ČINOM!


IZVOR: Republika - 12.10.2020 | 19:48


Posle nepunih godinu dana koliko je Marko Marin proveo u Saudijskoj Arabiji, gde brani boje Al Ahlija, bivši Zvezdin kapiten bi mogao da prekine saradnju sa klubom koji sa klupe predvodi Vladan Milojević.

Foto: Starsport

Marko Marin

Iako ima ugovor do juna 2022., u Džedi nisu zadovoljni njegovim učinkom, pa će mu tražiti da se u januaru sporazumno rastanu.

Marina štiti ugovor na osnovu kojeg zarađuje 2.000.000 dolara po sezoni i sa finansijske strane nema razloga da napušta ekipu Vladana Milojevića, međutim, kako je od zimus do danas odigrao ukupno 15 utakmica za Al Ahli u svim takmičenjima i dao dva gola, isto toliko i namestio, izgleda da se Marin pokajao zbog ove avanture koja je samo bila vredna zbog novca.

 
$bp("Brid_02512911", {"id":"23088","width":"16","height":"9","carousel":"225"});

Sada postoji šansa da već za tri meseca Marin postane slobodan igrač, pod uslovom da se odrekne dela novca koji bi mu pripao ako bi Al Ahli samoinicijativno prekinu saradnju.

- Marko Marin ostaje s nama do januara. I pokušaćemo s njim da se dogovorimo, jer ga štiti klauzula po kojoj moramo da mu platimo 4.000.000 evra u slučaju jednostranog raskida ugovora - objasnio je Abdul Ilahj Mumina, predsednik Al Ahlija.

Podsetimo, od januarskog transfera Marina u Al Ahli, Crvena zvezda je inkasirala 1.700.000 evra, s tim da Saudijci nisu još kompletan iznos prosledili za Beograd.