VULIĆ DEBITOVAO PROTIV "ROSONERA": Rutinska pobeda Milana, Napoli se IŽIVLJAVAO nad Đenovom


IZVOR: Republika - 27.09.2020 | 18:45


U razbijanju Đenovljana učestvovao i Nikola Maksimović.

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Milana slave gol

Fudbaleri Milana savladali su Krotone u gostima sa 2:0 u okviru drugog kola Serije A, dok je u istom terminu Napoli na svom terenu razmontirao Đenovu rezultatom 6:0.

Pobedu "rosonerima" doneli su Frenk Kesi i Brahim Dijaz koji je na "San Siro" stigao iz madridskog Reala. Kesi je u sudijskoj nadoknadi prvog dela sa bele tačke zatresao mrežu domaćina, dok je Dijaz bio precizan u petom minutu nastavka.

Inače, na ovom meču je za Krotone debitovao Miloš Vulić koji je u igru ušao u 77. minutu.

Golove sa te utakmice možete videti OVDE.

 
$bp("Brid_01215823", {"id":"23088","width":"16","height":"9","carousel":"225"});

Sa druge strane, ekipa Napolija je ponizila Đenovu na svom stadionu. Hirving Lozano je posle deset minuta igre načeo goste, ali to je bilo sve u prvom poluvremenu. Ipak, prava rapsodija je usledila u drugom, kada je u igru ušao i Nikola Maksimović na njegovom početku.

Pjotr Zjelinski je udvostručio prednost Napolitanaca u prvom napadu drugog poluvremena, a Dris Mertens je u 57. minutu povisio na 3:0. Potom se u periodu od 65. do 72. minuta još tri puta tresla mreža Đenove. Najpre je Lozano još jednom matirao golmana Federika Marketija, a onda su se u strelce upisali još Elif Elmas i Mateo Politano.

Golove sa "San Paola" pogledajte OVDE.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore
sofa_embed('sofa-standings-embed-33-32523', window);