POSLEDNJA PONUDA: Lautaro Martinez nadomak sna - evo gde je zapelo!


IZVOR: Republika - 07.09.2020 | 09:00


Barselona je organizovala poslednju ofanzivu na Lautara Martineza!

Foto: Tanjug/AP

Lautaro Martinez

Posle nekoliko meseci neuspešnih pregovora, Barsinog povlačenja s razgovora i ponovnog reaktiviranja na manje od mesec dana pre kraja prelaznog roka, sada je došao red na Lautara da pokuša da izboksuje transfer o kojem je sanjao. Tačnije, da dobije mogućnost da igra kraj Lionela Mesija i na klupskom nivou.

Katalonski Sport pod vinjetom "ekskluzivno" navodi da će Lautarovi agenti doputovati ovih dana u Milano kako bi se sastali prvo sa igračem, onda i sa Interovom upravom i ispitali uslove za postizanje dogovora. Lautaro sa Barselonom odavno ima ekonomski sporazum i platu koja će ići na preko 7.000.000 evra neto godišnje, ali će problem biti da se slomi Inter.

Naime, Barselona u ovom trenutku nema mogućnost da ide na preko 65.000.000 evra na ime obeštećenja i spremna je da ponudi upravo tu sumu novca, plus ugovor jednog igrača i daje obećanje da će maksimalno olakšati dolazak Artura Vidala na stadion Đuzepe Meaca, dok Inter traži bar 85.000.000 evra uz još jednog fudbalera u celom poslu, što bi bilo najpribližnije onoj otkupnoj klauzuli od 111.000.000 evra.  

Barselona neće čekati poslednji trenutak da dovede napadača i posao će pokušati da završi u najkraćem roku, odnosno u klubu su već postavili rok do kada bi transfer morao da bude završen, ako dogovora uopšte bude.

Verovatno kada Katalonci završe transfer Luisa Suareza, Martinez će biti na vratima!