Apenini podrhtavaju: "Neroazuri" završavaju najveći posao ove zime, Konte ide na titulu!


IZVOR: Republika - 24.01.2020 | 18:51


Italijanski mediji već prave Interov tim, posle završenih transfera Ešlija Janga i Viktora Mozesa, a Kristijan Eriksen se nalazi na lekarskim pregledima u "gradu mode", jasno je da Antonio Konte sprema šampionsku ekipu. Ova ekiša u formaciji 3-5-2 će pokušati da prekine surovu dominaciju Juventusa.

Foto: Tanjug/AP

Romelu Lukaku i Antonio Konte

Zanimljivo da bi mesto u timu mogao da izgubi Dijego Godin koji se nije snašao u formaciji u kojoj nije igrao nikada, a mlađani Bastoni bi mogao da se uklopi sa De Frajom i Škrinjarom.

Foto: Tanjug/AP

Veteransko iskustvo se seli na klupu... Diego Godin

Po bokovima, kao u Čelsiju, Mozes desno, što se leve strane tiče tu se nameće Ešli Jang. Tek pristigli kapiten Junajteda može da igra na oba boka, a zbog napadačkih karakteristika, formacija mu odgovara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#WELCOMEVICTOR 1/3 ??? @victormoses #Inter #ForzaInter #NotForEveryone #Moses #VictorMoses #Football

A post shared by Inter (@inter) on Jan 23, 2020 at 8:00am PST


U veznom redu Bareli i Brozoviću pridružiće se Eriksen kao glavni organizator igre i fudbaler koji će igrati iza dvojice napadača, Lukakua i Lautara Martineza.



Osim Godina, Konte će u konkurenciji imati D'Ambrozija, Galjardinija, Vesina, povređenog Sensija, Ranokiju, Asamou, Kandrevu, videćemo kada će Aleksis Sančez biti spreman.

Foto: Tanjug/AP

Aleksis Sančez

Politana bi da prodaju, kako bi doveli Žirua ili Ljorentea, pa će Konte imati dvadesetak igrača, odnosno ono što mu je nedostajalo za trku sa Juventusom, širu konkurenciju...