Fudbalska legenda o velikom Mihajloviću: Moja karijera je počela i završila se sa njim!


IZVOR: Republika - 04.01.2020 | 07:37


Nekadašnji argentinski fudbaler Huan Sebastijan Veron ispričao je za italijanske medije kako ga je Siniša Mihajlović naučio da izvodi slobodne udarce.

Foto: printscreen/Arena sport

Siniša Mihajlović

Huan Sebastijan Veron prisetio se kako ga je, tada mladi Hoakin Korea u Laciju zamolio da ga nauči da izvodi slobodne udarce. Veron je tada bio pred krajem karijere i naučio ga je ono što je i sam naučio od nekog drugog.

- Kada je bio dete, zaustavio me na terenu i zamolio me da mu objasnim kako izvodim slobodnjake. Pokazao sam mu kako da postavi telo i stopalo. To je Siniša učinio za mene- ispričao je Veron koji je dodao da je njegova karijera u Italiji "počela i završila se sa Sinišom Mihajlovićem".

- Trenirao sam sa njim kada sam tek stigao u Italiju. Prvog dana sam ga video kako postavlja siluete na sedam metara. Rekao sam mu da ja ne mogu to kao on, a on je uvek postizao golove. Kako je on napredovao, napredovao sam i ja uz njega- rekao je Argentinac.

Veron i Mihajlović zajedno su igrali u Sampdoriji, Laciju i Interu, a Veron kaže da su i dalje u kontaktu i da mu je poslao poruku kada je objavio da je bolestan:

- Poslao sam mu poruku na dan njegove konferencije za medije. Već sam znao šta je njegov odgovor i pre nego što sam pročitao. Rekao je "Hvala, volim te. Ionako ću pobediti". On je moj brat- rekao je Veron.