Višemilionska ponuda za Partizan: Sumu zovu sa Bliskog istoka!


IZVOR: Republika - 13.12.2019 | 19:02


Fudbaler Partizana Sejdubu Suma potpisao je ovog četvrtka novi ugovor sa klubom iz Humske, ali to nije sprečilo jedan tim sa Bliskog istoka da na adresu crno-belih dostavi ponudu od 3.000.000 evra

Foto: Starsport

Sejduba Suma

Shvativši da su izgubili benefite kada je Suma stavio paraf na novi trogodišnji ugovor i da više ne važi cifra koja je bila na snazi početkom radne nedelje, a u međuvremenu je Gvinejac odigrao još jedan sjajan evropski meč, klub iz Emirata je danas duplirao obeštećenje.

Na adresu crno-belih je od istog kluba stigla početna ponuda od 3.000.000 evra, koji bi odmah bili isplaćeni klubu iz Humske, a na obeštećenje su ponuđeni i bonusi koji bi bili ostvareni na konto učinka fudbalera u novoj sredini.

Foto: Starsport

Zagrljaj Save Miloševića i Sejdube Sume

Baš kao i početkom sedmice, kada su bili u mnogo nepovoljnijoj pregovaračkoj poziciji, iz Partizana su na Daleki istok poslali isti odgovor – Suma nije na prodaju! To je želja trenera Sava Miloševića, koju klub ne želi da rameti, već naprotiv, ideja je, pisali smo već, da se oko Gvinejca i Natha u budućnosti gradi tim crno-belih.

Foto: Starsport

Gvinejac je sinoć plesao po terenu

Dakle, Suma ostaje u Beogradu bez obzira na ponude drugih klubova.