Milošević: Nemam šta da zamerim igračima!


IZVOR: Republika - 07.11.2019 | 22:17


Trener Partizana Savo Milošević nije imao šta da zameri svojim igračima posle poraza od Mančester Junajteda na Old Trafordu.

Foto: Starsport

Savo Milošević

Crveni đavoli su savladali crno-bele rezultatom 3:0 i dva kola pre kraja grupe L obezbedili plasman u 1/16 finala Lige Evrope.

- Čestitke Mančester Junajtedu, oni su it druge brine i mnogo je teško odgovoriti takvoj ekipi i to na još bržem terenu nego što je naš. Nemam šta da zamerim igračima, dali su sve od sebe. Mogli smo kvalitetnije da odigramo, a prva dva gola smo im poklonili. U prvih 15 minuta smo smirili igru, ali nismo uspeli da zadržimo koncentraciju - rekao je Milošević i dodao:

- Za nas je velika stvar što smo mogli da se izmerimo sa ovakvim protivnikom. Moram da kažem da sam zadovoljan što smo završili sa Junajtedom i što možemo da se fokusiramo na druge, nama realnije stvari.

Partizan će u poslednja dva kola u duelima sa AZ Alkmarom i Astanom pokušati da se plasira u nokaut fazu.

- AZ je fantastična ekipa, ali su nam šanse realnije. Daćemo sve od sebe u te dve utakmice da osvojimo 6 bodova i vidimo da li je dovoljno. Još bitnija nam je domaća liga u kojoj smo mogli mnogo bolje. Od jula kroz šta smo sve prošli, moramo da budemo zadovoljni, ali liga mora mnogo bolje. Sada je fokus na realnije stvari po nas - naglasio je Milošević.

Crno-beli 28. novembra gostuju AZ Alkmaru u Hagu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
sofa_embed('sofa-standings-embed-10921-23755', window);