(VIDEO) Sosijedad igra fantastičan fudbal: Lagana pobeda u Barseloni za treće mesto na tabeli!


IZVOR: Republika - 22.09.2019 | 14:41


Posle Madriđana, pao je i klub iz Barselone! Dve velike pobede upisao je Sosijedad u dva kola i krenuo je ka vrhu tabele, gde posle pet kola vlada gungula kakva nije viđena u poslednjih 10 godina. Espanjol ništa nije mogao gostima iz San Sebastijana, koji su bili čvrsti kao granit i bez ikakve frke odneli tri boda kući – 3:1.

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Real Sosijedada

U prošlom kolu Real Sosijedad je kod kuće tukao Atletiko Madrid sa 2:0. Danas u Barseloni na pleća je oborio Espanjola. Tri gola i dvojica drugih strelaca u odnosu na prethodnu utakmicu. Ceo tim je, dakle, sve razigraniji.

Prva napadačka perla plavo-belih Vilijam Žoze smestio je lopte u gol za prva dva pogotka na utakmici. Nije mu, doduše, bilo ni teško, dobio je lopte kao na tacni, samo da ih spakuje u mrežu, bez mnogo trčanja.

Espanjol je dvadesetak minuta pre kraja smanjio na 2:1, podigao je publiku na noge, ponadali su se fanovi da bi se moglo bar do boda, a onda – hladan tuš. Jeste se igralo na RCDE stadionu, ali danas su tu gazdovali momci iz San Sebastijana. 

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
sofa_embed('sofa-standings-embed-36-24127', window);

 

Aleksandar Isak je samo tri minuta kasnije vratio na dva razlike (3:1) i ubio svaku nadu domaćima da mogu da se spasu poraza.