EMOTIVNO: ON JE LAV! Plakao sam kada je Miha odlazio, da nije bilo njega, ko zna gde bih bio!


IZVOR: Republika - 20.09.2019 | 07:21


Mladi italijanski golman Đanluiđi Donaruma izjavio je da je plakao kada je saznao da je sadašnji trener Bolonje Siniša Mihajlović napustio "rosonere"...

Foto: <a href="http://www.profimedia.rs" target="_blank">www.profimedia.rs</a>

Siniša Mihajlović

Mihajlovićevo ime posebno odjekuje fudbalskom Italijom poslednjih dva meseca zbog leukemije koja mu je dijagnostifikovana polovinom jula, a bivši reprezentativac naše zemlje nema sa kim nije sarađivao u Seriji A.

Posebno se u njegovoj karijeri izdvaja ime Đanluiđija Donarume, kome je Mihajlović pružio priliku u prvom timu Milana.

- Izuzetno sam mu zahvalan. To je bio poseban trenutak za mene. Sećam se kada mi je Siniša najavio (da ću igrati prim. aut.) - bio sam uzbuđen, odmah sam želeo da javim porodici, odmah! Bilo je baš super - rekao je Donaruma i prisetio se debija u dresu "rosonera":

- Normalno, bio sam uzbuđen ali i malo stegnut. Siniša me je pitao da li se plašim nastupa, a ja sam mu rekao da se ne plašim. Siguran sam da će se on izvući, on je kao lav. Želim mu sreću i nadam se da ću ga uskoro zagrliti - izjavio je mladi italijanski fudbaler.

Donaruma se prisetio emotivnog rastanaka sa srpskim trenerom.

- Plakao sam kada je on odlazio, bio sam razočaran. On je osoba koja vam se potpuno preda. Tokom mečeva nas je dodatno motivisao i bio je direktan prema nama. Ako (Siniša) želi nešto da vam kaže, reći će vam to u lice. On je jednostavno takav - naveo je Donaruma.