Ćiribu,ćiriba igra Voša kao Barsa: Lalini momci razmontirali "Građevinare!"


IZVOR: Republika - 03.08.2019 | 19:57


Došlo je vreme da navijači Vojvodine ponovo zapevaju tu pesmu na melodiju Garavog sokaka, koja se orila sa tribina Karađorđa u godinama kada se novosadska Stara dama borila za trofeje.

Foto: Starsport

Radost fudbalera Vojvodine

Renovirana, nova Vojvodina zaista pokazuje novo lice. Treće kolo – treća pobeda. Najubedljivija do sada. U premijernoj utakmici na stadionu u Novom Sadu razbijen je Rad – 5:0 (3:0). Nisu "Građevinari" imali zrno šanse, pitanje je bilo samo koliko će da broje do kraja.

Igra Voša onako kako su uvek igrale ekipe Nenada Lalatovića: agresivno, tvrdo, direktno na gol, bez mnogo komplikovanja. Pritisak na Rad od prvog minuta naterao je goste da im se povija odbrana kao klasje u ravnici. 

Foto: Starsport

Radost fudbalera Vojvodine

Jedna, druga, treća šansa za domaće su prošle bez gola, a onda je krenula „serijska proizvodnja“.

Pet komada – četiri strelca. Seriju je otvorio Bojan Matić, koji je samo podmetnuo stopalo na drugoj stativi, na metar od mreže. Nastavio je mladi Đuričin odmah u sledećem napadu.

Dva gola za dva minuta, kao protiv Mačve u prvom kolu. A, poluvreme je zaključio Eze. U drugom delu dve prelepe akcije i majstorske egzekucije Mihajla Neškovića, momčića od 19 leta.

Foto: Starsport

Emil Rockov je večeras odigrao 100. utakmicu u dresu Vojvodine

Odavno se nisu čuli toliki aplauzi na Karađorđu...