HAOS NA MARAKANI ZBOG KARATA ZA LE: BEŽANIJA IZ ŠKOLE ZBOG ZVEZDE!


IZVOR: Sofija Marjanović - 08.09.2017 | 21:30


Marakana okupirana od rane zore! Petak 11 časova bio je termin kada je svim zvezdašima dato zeleno svetlo da kupe pakete ulaznica za grupnu fazu Lige Evrope, a red se mnogo pre početka formirao od blagajne u Ljutice Bogdana pa sve do prostorija Sportskog društva.

Foto: ST/S.MARJANOVIĆ

Dragoceno parče papira za "Delije"

Iako je prodaja brzo išla, kako je vreme prolazilo, bilo je sve više ljudi. Na kraju vidno raspoložene rulje naišli smo i na plavokosu Tijanu (26), koja otkad zna za sebe ide da bodri Zvezdu.

ČEKALI BI DANIMA

- Nije mi prvi put da ću ići na evropske mečeve, ali sam uzbuđena kao da jeste. Iz kuće nosim ljubav prema Zvezdi i ne bi me sprečilo ništa da satima i danima čekam na ulaznice - otkrila nam je Tijana, koja će crveno-bele bodriti sa društvom.

Karte su mogle da se kupe od srede preko interneta, ali nekima je veće zadovoljstvo da se druže u redu s ljudima koji vole iste boje. Takođe, od prevelike navale, sajt nije bio u funkciji, pa je moralo da se čeka i u "digitalnom redu", a preko interneta je već prodato najmanje 15.000 karata!

- Došao sam iz Požarevca, srećom lepo je vreme, ali mi za Zvezdu nije ništa teško. Dolazim i na Superligu. Bežao sam i iz škole i od kuće zbog voljenog kluba. Uvek mi je lep doživljaj, prošetam do Beograda, družim se i bodrim crveno-bele, a od šeste godine dolazim - siguran je 19-godišnji Jovan Jovanović, a nadovezuje se njegova tri godine starija drugarica Aleksandra Vidojević.

ARSENAL BEZ ŠANSE

- Isto pratim Zvezdu odmalena. Sigurna sam da ni Arsenal nema šanse pred punom Marakanom.

Dok su mlađi navijači pevali i pili pivo u fantastičnoj atmosferi, i oni malo stariji navijači su okupirali blagajnu i ćaskali.

- Ja sam iz Beograda, pa nisam morao često da bežim iz škole i sa posla zbog Zvezde, ali dešavalo se i to. Od šeste godine dolazim i siguran sam u sve tri pobede kod kuće - optimističan je 53-godišnji Mile.

CENE PAKETA ZA LE

Sever i jug - 3.450

Istok - 6.600

Zapad -7.500

KARTE ZA BATE

sever i jug 1.200

Istok 2.500

Zapad 3.000