Solskjer nije iznenađen!


IZVOR: Republika - 05.05.2019 | 16:08


Menadžer Mančester Junajteda Ole Gunar Solskjer izjavio je posle remija sa Hadersfildom, kojim su Đavoli ostali bez šanse da se plasiraju u Ligu šampiona, da njegov tim nije bio dovoljno dobar da bi izborio jedno od prva četiri mesta.

Foto: Tanjug/AP

Ole Gunar Solskjer

Đavoli su posustali u finišu sezone i od pozicije koja ih je vodila u elitu došli do šestog mesta kolo pre kraja sa četiri boda manje od četvrtoplasiranog Totenhema.

- Tu smo - gde smo. Postoje razlozi zbog kojih je to tako. Tokom cele sezone nismo bili dovoljno dobri da se izborimo za Ligu šampiona. To na kraju i nije iznenađenje za mene, iako smo se nadali da možemo bolje - kazao je Solskjer.

U duelu sa Hadersfildom, Junajted je vodio golom Mektomineja, ali su u nastavku Terijeri izjednačili i uspeli da osvoje bod.

- Propuštali smo šanse u situacijama kad smo mogli da rešimo sve. Kad igrate na ovakvim stadionima punim energije, neophodno je da rivali "ugasite" nadu što pre. Mi to nismo učinili i zato smo ostali bez pobede. Ne razumem zašto smo posustali i promenili psitup. Birali smo teške opcije, što mi je nerazumljivo - zaključio je Norvežanin.

Junajted u poslednjem kolu dočekuje Kardif na Old Trafordu.