Navijači: "Šta uprava Vojvodine krije?"


IZVOR: Republika - 22.12.2018 | 12:33


Predstavnici navijača Fudbalskog kluba Vojvodina napustili su vanrednu sednicu skupštine tog kluba, nezadovoljni zbog odluke da sednica bude zatvorena za javnost, saopštili su "Ujedinjeni navijači Vojvodine".

Foto: starsport

FK Vojvodina

Kako je ranije najavljeno, vanredna sednica FK Vojvodina zakazana je za danas zbog loših rezultata i poslovanja.

- Na skupštini našeg kluba prekršen je statut kluba. Zanemarujući pravila određena statutom i kršeći proceduru aktuelno rukovodstvo je odlučilo da sednica skupštine bude zatvorena za javnost. Napominjemo da je ovo prvi slučaj u poslednjih 40 godina da skupština isključuje javnost i medije iz svog rada - naveli su "Ujedinjeni navijači" u saopštenju.

Dodali su da su inicirali skupštinsko zasedanje, jer su želeli da javnost i navijači FK Vojvodine saznaju na koji se način vodi klub i da se pokušaju naći rešenja za nagomilane probleme.


- Zbog svega navedenog predstavnici navijača napustili su sednicu Skupštine. Pitamo se šta aktuelno rukovodstvo na čelu sa Dušanom Bajatovićem ima da krije od onih kojima je FK Vojvodina u srcu i onima koji su im dali poverenje da vode klub? - piše u saopštenju.