JELIĆ ČUVA "LIVADICU": Serija Bačkojarčana je nastavljena - od Mladosti će tek mnogi strepeti! (FOTO GALERIJA)


IZVOR: Vladimir Vorih - 16.04.2024 | 16:48


Gotovo idealni prolećni hod ekipe sa stadiona "Livadica".

Foto: FK Mladost Bački Jarak
JELIĆ ČUVA "LIVADICU": Serija Bačkojarčana je nastavljena - od Mladosti će tek mnogi strepeti! (FOTO GALERIJA)

Fudbaleri Mladosti iz Bačkog Jarka iza sebe imaju prilično turbulentnu jesenju polusezonu, nakon koje su im mnogi predviđali grčevitu borbu za opstanak u Vojvođanskoj ligi Jug, ali je nastavak takmičarske godine doneo i preporođene plavo-bele.

 

Skipa sa stadiona "Livadica" u prvih sedam prvenstvenih mečeva u 2024. godini zabeležila je pet pobeda i dva poraza, a serija uspeha je nastavljena i nakon gostovanja Radničkog iz Šida.

Tokom prvog poluvremena u Bačkom Jarku je viđen samo jedan pogodak, a domaćina je vođstva doveo Bratislav Jelić u 22. minutu meča.

Međutim, nastavak donosi veliki šok za domaće fudbalere i navijače, s obzirom da je David Hrubik u 47. minutu matirao sopstvenog golmana Nemanju Pajfera, ali je radost crveno-belih iz Šida trajla manje od jednog minuta, s obzirom da je Bratislav Jelić još jednom pronašao put lopti do mreže, čime je postavio i krajnji rezultat susreta.

POGLEDAJ GALERIJU

 

Vojvođanska liga Jug, 23. kolo:

Mladost (Bački Jarak) - Radnički (Šid) 2:1 (1:0)

Strelci: B. Jelić u 22. i 48. minutu za Mladost; D. Hrubik u 47. minutu (autogol) za Radnički

Stadion: "Livadica", Bački Jarak

Sudija: Spasoje Jurišić

Žuti karton: D. Hrubik

Mladost (Bački Jarak): Pajfer, Đumić, Hrubik, Drinić (Malbaša), Antonić (Pavlović), Erak (Tekić), Mitrović, M. Knežević, Jelić (Kovačić), A. Knežević, Zeljković.

Radnički (Šid): Novaković, Borojević, Aperlić, Drča, Stojšić, Mijatović, Šuša, Vuković, Đuričić, Subić, Rukavina.

Narednog vikenda ekipu Mladosti očekuje gostovanje u Temerinu gde će se sastati sa ekipom TSK-a koja će imati imperativ osvajanja bodova u borbi za opstanak.

U sličnoj situaciji se nalazi i Radnički iz Šida koji na svom terenu dočekuje drugoplasiranu Slobodu iz Donjeg Tovarnika, sa nadom da će konačno, nakon tri meča, uspeti da stignu do prvenstvenog trijumfa.

 

 

 

BONUS VIDEO: