TRANSFER BOMBA KADA JOJ VREME NIJE: Ponovo je obukao dres omiljenih boja - vratio se da pomogne u borbi za vrh tabele!


IZVOR: Vladimir Vorih - 19.03.2024 | 18:53


Polovina meseca marta svakako nije termin za transfere igrača, ali se jedan takav upravo dogodio.

Foto: Starsport
TRANSFER BOMBA KADA JOJ VREME NIJE: Ponovo je obukao dres omiljenih boja - vratio se da pomogne u borbi za vrh tabele!

Fudbaleri Inđije Toyo Tires vode veliku borbu za povratak u drugi stepen srpskog klupskog fudbala i u ovom momentu sa 41 osovjenim bodom nalaze se na trećoj poziciji na tabeli.

 

Tokom aktuelnog proleća ostvarili su skor od dve pobede, isto toliko poraza i jednog remija što ime je donelo i nadoknadiv bodovni zaostatak u odnosu na Tekstilac iz Odžaka koji trenutno iznosi dva boda.

Međutim, u nastavak sezone zeleno-beli ulaze znatno pojačani, s obzirom da se u klub nakon tri godine vratio iskusni defanzivac.

Reč je o Nemanji Vidiću tridesetčetvorogodišnjem centralnom beku koji može da odgovori zadacima i na poziciji zadnjeg veznog. Vidić je prvi put u redove Inđije Toyo Tires stigao u februaru 2019. godine, da bi se nakon 18 meseci otisnuo put Kine gde je tokom prethodne tri i po godine nastupao za Šenžen, Nanjing siti i Heilođang.

Treba podsetiti da je Nemanja Vidić svoj fudbalski put započeo u redovima Zemuna, a kao internacionalac je nastupao i u Sloveniji, Kazahstanu, Maleziji i već pomenutoj Kini.

Foto: FK Inđija Toyo Tires

Vratio se da pomogne u borbi za plasman u Prvu ligu Srbije

 

- Nemanja Vidić:

Datum rođenja: 6. avgust 1989. godine

Mesto rođenja: Zemun

Pozicija u timu: centralni bek/defanzivni vezni

Igračka karijera: Zemun U-19 (Zemun), Zemun (Zemun). ND Gorica (Slovenija), Javo-Matis (Ivanjica), Radnički 1923 (Kragujevac), Rad (Beograd), Novi Pazar (Novi Pazar), Kuziljar Petropavlovs (Kazahstan), Negeri Sembilan (Malezija), Budućnost (Dobanovci), Inđija Toyo Tires (Inđija), Šenžen (Kina), Nanjing siti (Kina), Heilođang (Kina)

U narednoj prvenstvenoj rundi Inđija Toyo Tires dočekuje gornjomilanovački Metalac i ostaje da se vidi da li će Nemanja Vidić zabeležiti novi debi u dresu zeleno-belih boja.

 

 

 

BONUS VIDEO: